Ti hogyan emésztenétek meg, ha kiderülne, hogy a baráti társaságotok évek óta kibeszél titeket a hátatok mögött?
Azért akartak megverni, mert kihasználható vagy szerintük?
Ahogy elnézem az utolsó válaszodat, az emberi kapcsolatok terén, van amivel tisztában vagy. Ehhez még hozzátennék annyit, hogy a hasonló személyiségszerkezetű emberek hozzájuk hasonló személyiségszerkezetű embereket vonzanak, és ha valamelyikük elkezd lelkileg fejlődni (érzelmi intelligencia), a többi viszont ugyanazon a szinten marad, akkor kiütköznek a különbségek. Ilyenkor van az, hogy jobban teszed, ha új társaság után nézel. Ugyanez történt velem is (leszámítva azt, hogy szemétkedtek, mert ezt sose hagytam), rájöttem, hogy a barátságnak hitt barátságok valójában totál felszínesek voltak és egy csomó energiavámpírral voltam körülvéve (velük vettem körül magam - abban az időszakban, amíg pesszimistán láttam a világot), majd miután "megvilágosodtam", leépítettem ezeket az embereket. Én most vagyok abban a szituban, hogy új ismeretségeket keresek. :) A játszmák semmiképpen sem jók - és egy igazi barátság nem ilyen -, mert ezeknek mindig az a célja, hogy az egyik felülkerekedjen a másikon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!