Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ti hogyan emésztenétek meg,...

Ti hogyan emésztenétek meg, ha kiderülne, hogy a baráti társaságotok évek óta kibeszél titeket a hátatok mögött?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 14. 23:35
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Kapcsolat megszakítása velük.
2014. ápr. 14. 23:36
 2/19 anonim ***** válasza:
:/ volt par ilyen tapasztalatom. szar volt. egyik ilyen tarsasaggal sem tartom mar a kapcsolatot. tul lehet elni, es minden rendben lesz benned.
2014. ápr. 14. 23:37
 3/19 A kérdező kommentje:
Láttam rajtuk, hogy valami nincs rendben, furcsák voltak, és folyton beszólogattak. Én meg folyton mentem velük, nem értettem miért van ez az egész. Aztán egyszer csak kiközösítettek, és kiderült, hogy egy jó ideje azon röhögnek, hogy mennyire kihasználható vagyok. Én meg kb. semmit nem sejtettem az egészből, mivel tőlem távol áll ez a fajta viselkedés.
2014. ápr. 14. 23:43
 4/19 anonim ***** válasza:
és ezután mi történt?
2014. ápr. 15. 00:22
 5/19 A kérdező kommentje:
Semmi. Őket otthagytam, kerestem mást.
2014. ápr. 15. 00:25
 6/19 anonim ***** válasza:
Az igazat megvallva még nem kerültem olyan baráti társaságba, ahol előbb-utóbb valakit ne beszéltek volna ki. Szerintem én sem vagyok kivétel.
2014. ápr. 15. 02:05
 7/19 Fish1 ***** válasza:
Jól tetted... szerintem egy barátságnak úgy kellene működnie, ha látom, hogy kihasználható vagy, akkor szólok normálisan, hogy figyelj, ezt vettem észre rajtad, és amennyiben hajlasz rá, segítek. De semmiképpen se beszólásokkal meg ótvar módon.
2014. ápr. 15. 05:35
 8/19 A kérdező kommentje:
Nem is igazán kihasználtak, inkább csak sértegettek. Addig piszkáltak, amíg szabályosan ki nem utáltak a társaságból. Nagyon És sajnos nem csak rajtuk veszek észre ilyen dolgokat, hanem suliban, munkahelyen, meg úgy mindenhol. Nem értem mi van az emberekkel. Gonoszak próbálnak lenni, vagy mi? Én az ilyesmit nem gonoszságnak mondanám, inkább gilisztaságnak vagy én nem tudom. XD De már lassan ijesztő, hogy mindenki egy ilyen balkáni irányzatot kezd el fölvenni.
2014. ápr. 15. 10:52
 9/19 anonim ***** válasza:
Én könnyen megemésztettem mindig, mert amint érthetővé vállt ez az egész onnantól kezdve tudtam, hogy belsőleg nulla emberek és én miért foglalkoznék ilyenekkel? Csak azt nem veszik észre, hogy ők mennyire szánalmasak. Mindenkit kibeszélnek és azt hiszik tökéletesek, de őket is ugyanúgy kibeszéli valaki.. szóval nevetséges ez az egész. Amikor kell nekik valami, akkor persze tudnak nyalni, de egyébként nulla emberek.
2014. ápr. 15. 12:00
 10/19 Fish1 ***** válasza:
Egyébként rákérdeztél náluk, hogy miért csinálják, vagy "szó nélkül" hagytad?
2014. ápr. 15. 16:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!