Szerintetek miért van ez? A többi lent!
Figyelt kérdés
Szóval az iskolában nagyon félénk, visszahúzódó vagyok szinte meg se merek szólalni. Elkezdtem egy sportot egy másik városba és ott egyből összebarátkoztam mindenkivel. Ott merek beszélgetni, tök hangos vagyok. Oda megyek másokhoz és elkezdünk beszélgetni és nem az hogy nem szólalok meg meg csöndbe vagyok hanem magabiztos vagyok. És azt akarom kérdezni hogy ez miért van?? Köszönöm előre is a válaszokat!! 14/L2014. ápr. 13. 15:43
1/5 anonim válasza:
Megtaláltad a neked való közösséget, ahol mersz önmagad lenni, ez pedig az önbizalmadra is kihat.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!! :D
2014. ápr. 13. 16:09
3/5 A kérdező kommentje:
Jöhetnek még!!
2014. ápr. 13. 16:09
4/5 anonim válasza:
A suliban is biztos vannak akik ugyan azt szeretik mint te. Pl törit. Már van miről beszélned másokkal. Ne zárkozz el az iskoládba járó emberektől. Legyél nyitottabb. :)
5/5 A kérdező kommentje:
oké, köszi a választ!!
2014. ápr. 13. 21:57
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!