Mit tegyek? Miért nem tudtam feldolgozni ezt a haragot még két év után sem?
Figyelt kérdés
Nem értem saját magam, hogy hogy tud megszállottá tenni, és foglalkoztatni pár rossz vita egy barátommal még két év után is, hol ott nem beszéltünk. Elszeretném felejteni, elkellett volna eddig felejtenem, mégis zavar, mintha tegnap történt volna, pedig nem is történt semmi nagy dolog, de annyit tudok rágodni rajta, hogy folyton felnagyitom, mivel zavar, pedig inkább elkéne felejtenem.2014. ápr. 11. 18:36
1/2 anonim válasza:
Esetleg azért, mert arra gondolsz, hogy mit hogyan tehettél volna jobban? Hogy utólag megmondani egy-két dologról a véleményed jól?
Szerintem még lezáratlanként tekinted ezt az ügyet.
13/L
2/2 A kérdező kommentje:
Nem igazán gondolok arra, hogy mit tehettem volna jobban, és talán igen, tényleg az zavar, hogy lezáratlannak éreztem az ügyet.
egy barátom zavar, akivel gyakran veszekedtünk hülyeségek miatt, amiben a legroszabb, hogy mikor közöltem a véleményem, eléggé semmibe vette, nem reagált rá, ez pl. chat-en, de olyan is volt, hogy egy veszekedés miatt haza ment szótlanul, csak akkor van szava, amikor nagyképűsködni-e kell. az zavar, hogy szerettem őt, és nem értem miért, volt mikor nagyon jófej volt, máskor meg megmagyarázhatatlanul idióta.
2014. ápr. 11. 18:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!