Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Van szerintetek fiú és lány...

Van szerintetek fiú és lány között barátság?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 3. 19:34
1 2
 11/16 anonim válasza:
Van hiszen nekem is volt egy fiú-barátom és azok voltak a szép idők :3 hmmmm.... Csak nagyon elb*sztam :/
2014. ápr. 6. 21:26
 12/16 sztbali ***** válasza:
Van.A lány-barátommal a legjobb barátok vagyunk. Több mint 10 éve ismerjük egymást de csak 5 éve vagyunk barátok. Sosem voltak hátsó szándékaim, mint lány eléggé vonzó, de már régóta tudjuk a másikról, hogy "úgy" nem kellenénk egymásnak, mert az mindent elrontana. Néha megengedtünk egymásnak kisebb "olyan" poénokat, de ezek még simán beleférnek.
2014. ápr. 7. 12:02
 13/16 anonim válasza:

Van bizony és nagyon hasznos a fiú-lány barátság. Ha nincs ellenkező ne,mű barátod, ismeretszegény maradsz. Nekem fiatal korom óta mindig barátnőim voltak és vannak. Velük lehet igazán megbeszélni a párkapcsolati problémákat. Igazi fiú barátom szinte sohasem volt.

A barátnők, akik a feleségem barátnői is voltak több esetben, szívesebben beszélték meg velem az aktuális gondjaikat, mint a párommal. Néha még ő is csodálkozott ezen.

Egy eset kivételével nem kezdeményeztünk egymással közelebbi kapcsolatot, de ezt is megbeszéltük és a baráti kapcsolat ma is tart.

Míg el nem felejtem 67. évemben vagyok frissen, genetikailag rendben. Csak ajánlani tudom másoknak is is!

2014. ápr. 9. 09:50
 14/16 anonim válasza:

szerintem nincs, legjobb barátom lány volt, nem akartam tőle semmit, de a barátja óta hanyagolt nem érdekelt már nem is beszélünk annyit. De viszont van egy nagyon jó lány barátom akivel igazán mindent megbeszélhetek , vele csak egy kiadós éjszaka után lettünk ennyire jóban :D

19/f

2014. ápr. 12. 19:36
 15/16 anonim ***** válasza:

Én nem értem eleve azt a feltevést, hogy nincs.. miért ne lenne? Ember-ember közt miért ne létezne barátság? Nem a nemet, az embert kéne látni szerintem.

Na meg ha valaki aztán egyszer többet akar, attól még az a barátság ugyanúgy barátság :D

Én lány vagyok, és sokszor éppen hogy azt érzem, hogy lányokkal nehezebb normális, őszinte barátságot ápolni, mint fiúkkal. Folyton kavarás, féltékenykedés..

2014. ápr. 13. 16:21
 16/16 nitro1 válasza:
Szerintem csak akkor lehetséges, ha kölcsönösen nem jönnek be egymásnak párkapcsolatilag. Ha csak az egyiknek is bejön a másik, akkor mindig ott fog motoszkálni a gondolat a fejében, hogy "mi lenne, ha...". Elég egy kis alkohol és ez a felszínre is törhet. :-) Ezen kívül lehet még úgy, hogy ha az előző nem is áll fenn, de mindketten stabil párkapcsolatban élnek. És zárásképpen ott van még az a működőképes felállás, amikor a kettő közül legalább az egyik csak a saját neméhez vonzódik szexuálisan. :-)
2014. ápr. 21. 23:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!