Van szerintetek fiú és lány között barátság?

Van bizony és nagyon hasznos a fiú-lány barátság. Ha nincs ellenkező ne,mű barátod, ismeretszegény maradsz. Nekem fiatal korom óta mindig barátnőim voltak és vannak. Velük lehet igazán megbeszélni a párkapcsolati problémákat. Igazi fiú barátom szinte sohasem volt.
A barátnők, akik a feleségem barátnői is voltak több esetben, szívesebben beszélték meg velem az aktuális gondjaikat, mint a párommal. Néha még ő is csodálkozott ezen.
Egy eset kivételével nem kezdeményeztünk egymással közelebbi kapcsolatot, de ezt is megbeszéltük és a baráti kapcsolat ma is tart.
Míg el nem felejtem 67. évemben vagyok frissen, genetikailag rendben. Csak ajánlani tudom másoknak is is!
szerintem nincs, legjobb barátom lány volt, nem akartam tőle semmit, de a barátja óta hanyagolt nem érdekelt már nem is beszélünk annyit. De viszont van egy nagyon jó lány barátom akivel igazán mindent megbeszélhetek , vele csak egy kiadós éjszaka után lettünk ennyire jóban :D
19/f

Én nem értem eleve azt a feltevést, hogy nincs.. miért ne lenne? Ember-ember közt miért ne létezne barátság? Nem a nemet, az embert kéne látni szerintem.
Na meg ha valaki aztán egyszer többet akar, attól még az a barátság ugyanúgy barátság :D
Én lány vagyok, és sokszor éppen hogy azt érzem, hogy lányokkal nehezebb normális, őszinte barátságot ápolni, mint fiúkkal. Folyton kavarás, féltékenykedés..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!