Van szerintetek fiú és lány között barátság?
Aki nem ért annyira az érzelmekhez, aszerint van.
Amúgy nincsen. csak jobban bele kell látni a dolgokba.
21F
régen mindenáron hinni akartam benne...
de az összes fiúbarátom egy idő után bepróbálkozott úgyhogy, szerintem nincs.
előbb-utóbb győz a pasikban a kanosság, vagy elmarja őket a féltékeny barátnő.
ha nem vagy bányarém lány, 99%-ban gondolhatsz rá, hogy a fiú csak sunyít és az nem igazi barátság, sandák a szándékai
a maradék 1% b*zi :D
Van. Csak rohadt ritka.
Több lánybarátom is van, többségük vonzó, mégsincsenek hátsószándékaim, egyrészt mert van barátnőm, másrészt mert előbb-utóbb, valamilyen módon közlik a lánybarátnők, ha "úgy" nem tetszel nekik, akár rájuk hajtasz, akár nem.
A 2 legközelebbi lánybarátommal 6 éve vagyunk barátok, igaz, voltak ittas bepróbálkozások mindenki részéről, de összesen 1-2 csók csattant el.
Most, "érettebb" fejjel, és stabil párkapcsolatokkal, már eszünkbe se jutna úgy nézni a másikra, csak röhögünk a régi dolgokon.
Benne van az emberben, hogy "HA nem lenne barátnőm, és HA nem rontaná el a barátságot a dolog, lefeküdnék velük", de ezt amíg 2 nem van, nem lehet eltüntetni.
Persze, hogy van, bár a sok ilyen kérdésre adott válasz alapján nem lehet túl gyakori.
Szerintem akkor nincs, ha az ellenkező nem képviselőire (akár nem tudatosan, de) úgy tekintesz, mint egy húspiac kínálatára, nem pedig, mint emberi lényekre.
Vannak ellenkező nemű barátaim. Ha bármelyikünk valami csoda folytán nemet váltana, semmi sem változna a barátságban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!