Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Törvényszerű, hogy csak...

Törvényszerű, hogy csak férfit vihetek magammal esküvőre?

Figyelt kérdés

Nemrégiben kaptam egy esküvői meghívást. Nagyon örültem neki, de rájöttem, hogy a pár barátai közül senkit nem ismerek. Mondták ugyan, hogy vihetek egy vendéget, de nincs se párom, se fiú barátaim. Egy fiú jöhetett szóba, akit még a pár is ismer, de mikor mondtam neki, megsértődött, hogy őt nem hívták meg...Mindegy, nem bánom, amúgy sem vagyunk túl jóba.

Viszont így tényleg nagyon egyedül lennék. De teljesen ismeretlen embert meg nem akarok a nyakukba sózni. Szóval az egyik barátnőmet ismerik valamelyest, és tudom, hogy ő szívesen eljönne. Ez mennyire lenne ciki?

Persze előtte egyeztetek a párral is, de érdekelnek a vélemények. :)

Köszönöm!

2014. márc. 29. 22:19
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én felnőttként egy esküvőn voltam csak, de pont úgy hozta a sors, hogy egyedül mentem és nem volt rossz, elfoglaltam magam a fotózással aztán az italokkal...:D De a vőlegény testvére például a legjobb barátnőjét hozta, mert ő sem ismert senkit sem. Nincs egyikben sem semmi gáz.
2014. márc. 30. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!