Mit tegyek? Nem tudok magammal mit csinálni.
Figyelt kérdés
Szóval akkor,nagyon magányosnak érzem magam.Nem sok igazi barátom van,mert hülye voltam,hiszen pár haverért elhanyagoltam az legjobb barátnőimet.Az egyiket sikerült kiengesztelnem,de szerintem a másik még mindig haragszik rám :(.Mindenki azt hiszi,hogy boldog vagyok,de ez nem igaz belülről nagyon fáj és nem tudom meddig bírom még ezt csinálni.Ehhez hozzájön még mindaz hogy szerelmes vagyok egy fiúba (aki az osztálytársam,viszont ő nem szeret engem.Mit tegyek?2014. márc. 6. 20:57
1/2 anonim válasza:
Semmit, az idő segít majd felnőni. :) Ne okold magad, az igazi barátnak még csak magyarázkodni sem kéne. A fiút felejtsd el! Hidd el, még több ezer embert fogsz megismerni életed során, lesznek új barátok, haverok, fiúk, minden.
2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen köszönöm a valaszodat:) Mar rajottem h hulye voltam es probalok minnel tobb idot tolteni az igazi barataimmal :)A fiut meg probalom elfelejteni csak ezt nehezíti h mindennap latom:/
2014. márc. 6. 21:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!