Mit tudnék csinálni magammal?
Első, hízni könnyű? Eszek egy csomót, mégis egy éve már 47 kiló vagyok.
Fogyni piszok könnyű volt, csak kajacsökkentés, és sport. Hízni maga a pokol, hiába zabálom a sütit, édeset, húst, krumplit,... semmi hatása.
Ebben a korban ez természetes. Ilyen az anyagcseréd.
Annyit tudsz tenni, hogy jókat eszel, meg edzés az izmaidért.
4. nálam is igy van 12 eves vagyok és 30-35 kg vagyok.
nem hizok semmit egyszeruen olyan az anyagcserem hogy egyek eszek rá egy orara meg megyek budira és KILÓNYIKAT X@rok min. egy oran at. Hiába eszek . utálom a sovány,karcsu gebe
alkatomat akárcsak a kérdező . Kérdező hogyha ilyen az anyagcsered mint nekem + meg genetika akk. egyszeruen eselytelen . És nem egészségtelen hanem hizlaló dolgokat egyél pl.: növényi zsir , olaj ilyesmi , tehát olajos dolgokat, nekem az használt néha pár nap után 5 kg és a másik hogyha te is gyakran üríted a szkleted akkor ne mozogj (főleg ne gugolj) inkabb fuss az em annyira x@rtat illetve probálj valami olyanokat enni amik megkotik a hasadat pl : sajt tejtermékek közül néhány , de még valami gyogyszert is probalhatnál vagy io boltokban biztos tudnak neked ajanlani valamit .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!