Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Törvényszerű, hogy csak...

Törvényszerű, hogy csak férfit vihetek magammal esküvőre?

Figyelt kérdés

Nemrégiben kaptam egy esküvői meghívást. Nagyon örültem neki, de rájöttem, hogy a pár barátai közül senkit nem ismerek. Mondták ugyan, hogy vihetek egy vendéget, de nincs se párom, se fiú barátaim. Egy fiú jöhetett szóba, akit még a pár is ismer, de mikor mondtam neki, megsértődött, hogy őt nem hívták meg...Mindegy, nem bánom, amúgy sem vagyunk túl jóba.

Viszont így tényleg nagyon egyedül lennék. De teljesen ismeretlen embert meg nem akarok a nyakukba sózni. Szóval az egyik barátnőmet ismerik valamelyest, és tudom, hogy ő szívesen eljönne. Ez mennyire lenne ciki?

Persze előtte egyeztetek a párral is, de érdekelnek a vélemények. :)

Köszönöm!

2014. márc. 29. 22:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem gáz..ott meg akár még össze is szedhettek valami helyes szingli pasikat ;)
2014. márc. 29. 22:24
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
Én nem vinnék barátnőd. Az esküvőre azért van a plusz egy fő, hogy az ember a párját elvigye!
2014. márc. 29. 22:24
 3/11 A kérdező kommentje:

# 2/2: és akinek nincs? :D

És akinek tudja a pár, hogy nincs párja, mégis azt mondta, hogy vihet +1 főt, pont azért, hogy ne legyen egyedül?

Azért megnéznélek, ahogy egy esküvőt végigülsz teljesen egyedül úgy, hogy a páron kívül senkit nem ismersz. :D

2014. márc. 29. 22:26
 4/11 anonim ***** válasza:
Szerintem nem gáz egyedül menni. Csak azért, mert kevés embert ismersz, viszel magadnak társaságot? A párra is gondolj, +1 főt fizetnek emiatt.
2014. márc. 29. 22:27
 5/11 anonim ***** válasza:
Gondolom ha már esküvő, akkor nem csak a mennyasszonyt/vőlegényt ismered, hanem mást is.
2014. márc. 29. 22:27
 6/11 anonim ***** válasza:
Ugye tudod,hogy akkor a barátnőnek is vinni kell nászajándékot?
2014. márc. 29. 22:28
 7/11 A kérdező kommentje:

"Gondolom ha már esküvő, akkor nem csak a mennyasszonyt/vőlegényt ismered, hanem mást is."

Hát ez az! Hogy tényleg nem ismerek mást. :D Abszolút, senkit.

Persze, a barátnőm is fizetne nekik, nem csak úgy ingyen habzsi-dőzsizne.

Komolyan, azon gondolkodom, hogy el sem megyek, de őket nagyon szeretem, és nem akarom megbántani. :(

2014. márc. 29. 22:32
 8/11 anonim ***** válasza:

Engem volt már, hogy egyedül hívtak, mivel nekem sincs párom.

Mondjuk oké, én ismertem mást is, de a lényeg, hogy lehet egyedül is menni.

2014. márc. 29. 22:34
 9/11 A kérdező kommentje:

Nagyon kellemetlenül érezném magam. Mit csinálok 70 idegen ember között? Zavartan vigyorgok?

Még azt látom megoldásnak, hogy a szertartásra elmegyek, a vacsorán már nem maradok ott.

Úgy le vagyok törve emiatt. :(

2014. márc. 29. 22:43
 10/11 anonim ***** válasza:

Ne legyél letörve ez miatt! Mond meg a párnak, hogy egyedül mész, és kész. Vacsorára pedig maradj ott! Ha van ülésrend, gondolom úgy intézik, hogy megfelelő társaságban legyél.

Lesz alkalmad ismerkedni.

Ha azért nem akarsz menni, mert nem ismersz senkit, akkor nem is fogsz, mert saját magadat zárod ki a körből.

Egy esküvőn lazák az emberek, meglátod, jól érzed majd magad, lesz társaságod is.

Nem szégyen, ha valakinek nincs párja. Lehet, ott találod meg..:)

2014. márc. 30. 05:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!