Hogyan érjem el hogy könyörögjön a értem?
Hogy érted, hogy leszar téged? Ha írsz neki nem válaszol? És mióta? Mert ha te se próbálkozol bezélni vele, akkor szinte ugyanazt csináljátok és várjátok, hogy a másik írjon. Szóval szerintem írj neki, és ha ugyanabba a suliba járto, akkor menj oda hozá és beszélj vele.
Én most csak ennyit tudtam segíteni, mert nem értem pontosan a körülményeket. Mitől szakadt meg pontosan a kapcsolatotok?
És bocsi, hogy most ezt írom, de szerintem majd fogalmazd át a kérdésedet, mert ugye nem várod el, hogy könyörögjön érted?
Hát szerintem akkor ez már nem is annyira igazi barátság. :/ ÉS nem nagyon hiszem, hogy minden olyan lehet, mint régen. Egyébként meg szerintem próbálj nyitotabbb lenni afelé ami érdeklni, meg nem hiszem, hogy annyira nagy baja lehetne abból, hogy új emberekkel barátkozik, akik emosok. (A nyitotabbat azért mondtam, mert én úgy gondolom, hogyha valakit nem igazán érdekli valami, az meglátszik rajta, mégha el is próbálja ezt rejteni.) Viszont szerintem kérdezd meg a barátnődet, hogy már mért ne beszélhetnél. Hiszen ilyet még sem szabadna mondani. Szóval próbáld vele ezt megbeszélni valahogy, hátha el fogja mondani. Az új barátaival meg próbálj nem foglalkozni, vagy csak elfogadni őket és ha találkozol velük élőben, akkor legyél velük kedves, de nem kell összebarátoznod velük. Mert kitudja, az is lehet, hogy azért csinálja ezt, mert látja rajtad, hogy mennyire ellenzed ezt és, hogy nem igazán fogadod el az új fajta stílusát...
Remélem, hogy segíthettem valamennyire. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!