Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan érjem el hogy könyörögj...

Hogyan érjem el hogy könyörögjön a értem?

Figyelt kérdés
Van egy legjobb barátnöm már vagy 6 éve és mostanába nagyon megszakadt a kapcsolatunk ,és ő neki uj barátai vannak .És nagyon leszar engem .Hogyan érjem el hogy ujból a minden olyan legyen mint régen ?
2014. márc. 23. 17:43
 1/6 anonim ***** válasza:

Hogy érted, hogy leszar téged? Ha írsz neki nem válaszol? És mióta? Mert ha te se próbálkozol bezélni vele, akkor szinte ugyanazt csináljátok és várjátok, hogy a másik írjon. Szóval szerintem írj neki, és ha ugyanabba a suliba járto, akkor menj oda hozá és beszélj vele.

Én most csak ennyit tudtam segíteni, mert nem értem pontosan a körülményeket. Mitől szakadt meg pontosan a kapcsolatotok?

És bocsi, hogy most ezt írom, de szerintem majd fogalmazd át a kérdésedet, mert ugye nem várod el, hogy könyörögjön érted?

2014. márc. 23. 18:24
 2/6 anonim ***** válasza:
Kísértetiesen hasonlít az én problémám a tiedhez. Nekem is 6 éve a legjobb barátnőm, és ő is az új haverjaival lóg. Szerintem beszélj vele erről, kérdezd meg tőle, hogy még mindig legjobb barátnők vagytok-e. Én megkérdeztem, és azt mondta, azért volt ez, mert ő egy olyan témáról beszélgetett vele, ami engem nem túlságosan érdekel, nem tudok mit hozzászólni ahhoz.
2014. márc. 23. 21:01
 3/6 A kérdező kommentje:
Úgy értettem mikor oda megyek hozzá akkor olyan téma van ami engem nem érdekel de azért probálok ugy állni hozzá hogy ne lássa hogy nem izgat,amikor meg én akarok vele beszélni mindig mondja hogy ne beszéljek .És azért szakadt meg a kapcsolat mert ő elkezdett neten játszani és ott uj embereket ismert meg és Emo emberekel beszélgetett és én mondtam hogy rosz vége lesz és ö is le Emosan öltözkődik .Meg ilyenek .
2014. márc. 24. 06:30
 4/6 anonim ***** válasza:

Hát szerintem akkor ez már nem is annyira igazi barátság. :/ ÉS nem nagyon hiszem, hogy minden olyan lehet, mint régen. Egyébként meg szerintem próbálj nyitotabbb lenni afelé ami érdeklni, meg nem hiszem, hogy annyira nagy baja lehetne abból, hogy új emberekkel barátkozik, akik emosok. (A nyitotabbat azért mondtam, mert én úgy gondolom, hogyha valakit nem igazán érdekli valami, az meglátszik rajta, mégha el is próbálja ezt rejteni.) Viszont szerintem kérdezd meg a barátnődet, hogy már mért ne beszélhetnél. Hiszen ilyet még sem szabadna mondani. Szóval próbáld vele ezt megbeszélni valahogy, hátha el fogja mondani. Az új barátaival meg próbálj nem foglalkozni, vagy csak elfogadni őket és ha találkozol velük élőben, akkor legyél velük kedves, de nem kell összebarátoznod velük. Mert kitudja, az is lehet, hogy azért csinálja ezt, mert látja rajtad, hogy mennyire ellenzed ezt és, hogy nem igazán fogadod el az új fajta stílusát...

Remélem, hogy segíthettem valamennyire. :)

2014. márc. 25. 04:33
 5/6 A kérdező kommentje:
Volt egyszer hogy a haverjai társaságábam voltam ö is ott volt és egy szót se szoltam csak álltam es földett bámultam ,és az egyik gyerek hozzám szólt hogy "R#banc mutasd a tested' meghogy gyere ide megsimogatlak meg ilyenek en csak felálltam és elakrtam húzni,erre utánam orditt hogy gyere vissza gitágitallak,erre a állitolagos barátnőm mondta neki hogy hagyad most épp megy a sarokra .Ez volt tegnap azóta nem beszéltem vele szerintetek mit csináljak?
2014. márc. 25. 07:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem itt már csak tényleg annyi van, hogy próbáld vele megbeszélni a dolgokat. Másképpen nem lehet ezt megoldani szerintem. Különben csak az lehet, hogy többet nem barátkozol vele, hiszen az, amit a másik mondott az eléggé megalázó és a barátnődnek meg kellett volna védenie előttük. Úgyhogy ezt már csak tőle lehet igazán kiderülnie, hogy mit miért csinál. Hiszen az nem a te hibád, hogy nem tudtál az új barátaival össebarátkozni, főlegha még ilyeneket is mondanak...
2014. márc. 25. 08:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!