Hogy érjem el, hogy bízzon bennem?
Van egy fiú barátom, pár hónapja ismertem meg, 19 éves (én 17 vagyok). Nagyon jókat szoktunk beszélgetni minden nap, hetente többször elmegyünk együtt sétálgatni, meg van, hogy délután buszon is összefutunk. Sok mindent elmesélt nekem, ahogy én is neki, de valamiért érzem, hogy nem bízik bennem annyira. Nem adtam neki rá okot, hogy ne tegye, arra pedig, hogy tegye csak annyit, hogy meghallgatom és soha senkinek, még a legjobb barátnőmnek sem mondom el(pedig sokszor nyaggat, elég kíváncsi). Végül is megértem, mert csúnyán átverte nemrég egy lány, a "barátaiban" is csalódott már és a családjában is volt hasonló. Csak szeretném, ha tudná, hogy bennem bízhat. Mondtam neki, megköszönte, de érzem mikor beszél vagy együtt vagyunk, hogy ez nem így van.
Mit javasoltok? Vagy csak várnom kell és kialakul? Meg vagyok ijedve, hogy nem fog bennem megbízni. Nagyon megkedveltem, nagyon jó ember, nem tudnék neki ártani.
Köszönöm!
Nem faggatom minden áron. Sokszor előjön mindenről a szó és mindketten mesélünk. Szóval ritkán kérdezek rá dolgokra, akkor is olyanra amire "illik" vagy szabad.
Csak miközben mesél vagy velem van, valamiért olyan érzésem van, hogy teljesen nem bízik bennem
Köszönöm a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!