Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan bízzon bennem újra,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan bízzon bennem újra, hogy érjem el hogy más legyen?

Figyelt kérdés

biztosan hülye kérdésnek tartjátok, de a rosszindulatú gondolatokat kérlek ne írjátok le.

a barátommal lassan együtt leszünk már egy éve és 2-3 hete szétmentünk 3-4 napra, mert idegesítőnek talált, nem bízott bennem, vitáztunk mindig stb. és könyörgtem neki hogy beszéljük meg, 4 nap után megkeresett hogy hiányzok neki, és hogy kezdjük el megint de megmondta hogy nem szerelmes, és nem bízik bennem, de nagyon szeret és velem akar lenni és majd együtt megoldjuk, lelkileg ez nekem nagyon fáj, folyton szeretném megoldani, mindent próbálok úgy tenni hogy jó legyen mégsem érzem hogy neki ez jó lenne, vagyis jó neki szeret velem lenni és szeret ezt érzem, de valamiért mégsem jó ez az egész hogy nem szerelmes, nem bízik bennem és nem is akar annyit velem lenni mint én vele, valami tanácsot tudnátok adni ?

2013. aug. 4. 17:36
 1/1 anonim ***** válasza:
Ha egy ember elveszíti a bizalmat azt nagyon nehéz visszaszerezni. Szóval próbálj ne idegesítő lenni és legyél olyan hogy még kételye se merüljön fel arról hogy megcsalod.
2013. aug. 4. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!