Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Még is h érhetném el hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még is h érhetném el hogy újra bizzon bennem?

Figyelt kérdés
Februárban egy rövid idöre szakitottunk a baratommal.Ez idö alatt csináltam 1 nagy ostobaságot (be szedtem egy csomó gyógyszert).De nem miatta hanem mert eléggé ki voltam.Sajnos megudta és nagyon nem örült neki.Most meg nem bízik bennem,de együtt vagyunk.En nagyon szeretem de már nem tudom h tudnám a bizalmát vissza szerezni.Most is junuis közepèig nem láthatom mert igy büntet egy hisztim miatt.Én meg eltüröm mert szeretem.Annyira tanacstalan vagyok.
2013. máj. 10. 14:20
 1/6 anonim ***** válasza:
Sok idővel és türelemmel... Viszont szerintem nem normális dolog, hogy úgy "büntet", hogy nem találkoztok. Ha szeretne, rohanna hozzád, amint van egy kis ideje. Nem akarlak beparáztatni, de nekem még az is eszembe jutna, hogy van valakije. Szerintem nagyon gondold át, hogy ez a kapcsolat mennyire normális így...
2013. máj. 10. 14:21
 2/6 anonim ***** válasza:
barátod egy gyökér! mi az, hogy büntet egy hiszti miatt? inkáb dokihoz kéne vinnie minél hamarabb!
2013. máj. 10. 14:23
 3/6 anonim ***** válasza:
40%
UGORJ
2013. máj. 10. 14:29
 4/6 A kérdező kommentje:
Állandóan a fejemhez vágja amit tettem.Én meg el szeretném azt az 1 hetet felejteni,kitörölni az életemböl is.De nem segit benne.A barátaimra is féltèkeny.Már felhozni sem merem nekii,h találkozni szeretnék velük.
2013. máj. 10. 14:33
 5/6 anonim ***** válasza:
te menj el orvoshoz és találkozz a barátaidaal
2013. máj. 10. 14:36
 6/6 anonim ***** válasza:
Már azt sem érzem rendesnek tőle, hogy részvét helyett büntet, mert gondjaid vannak, de ha még a barátaidtól is el akar tiltani, menekülj.
2013. máj. 10. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!