Hány igaz barátod van?
A válaszok után azt hiszem szerencsésnek érzem magam!
A legjobb barátnőm tényleg a legeslegjobb, akit kívánhattam volna, nagyon szeretem, sosem gondoltam, hogy valóban létezik ilyen barátság.
Van még 2 igaz barátnőm, akiket tényleg nagyon szeretek, több,mint 10 éve barátok vagyunk már.
Aztán van még 3-4 lány, akikkel bár ritkán találkozom, mindig ott tudjuk folytatni, ahol abbahagytuk. Őket simán "barátnak" nevezném.
0.
Nem rajtam múlik/múlott sosem.
Kettő van, az egyik közelebb áll hozzám, vele gyakrabban is találkozom. Mindent meg tudunk beszélni. Mindkettő idősebb nálam, de végül is ez nem baj.
Volt kettő, nagyjából egyidősek voltunk, de sajnos, elmaradoztak mellőlem. Egyiküket gyerekkorom óta ismertem, ő teljesen ködbe veszett úgymond. A másikkal már 15 éve ismerjük egymást lassan, és eltűnik-feltűnik kategória, szóval, ez már nem igazi barátság. Sajnos, ezeknek a megkopása nem rajtam múlott, én rendszeresen kerestem őket, de ők valahogy "sosem értek rá", hogy talizzunk, de ez ismerős sablonszöveg lehet azoknak, akik veszítettek már el barátokat. Ez van!
Barátokra szükség van, hiába van az embernek párja, vagy családtagja, azért ez mégis más, nem biztos, hogy velük mindent meg tudunk beszélni.
hát... jó kérdés. 1 van, de nála is rezgett a léc párszor, szóval most nem tudom, hányadán állunk. Illetve van 1, akivel kezd kialakulni vmi, de nem tudom még, hogy megmarad-e haveri szinten, de látok rá esélyt, hogy nagybetűs barát lesz belőle. De rajtuk kívül vannak haverok.
1-es számú még barát: azért rezeg a léc, mert én többet keresem őt, mint ő engem, és bizonyítékom van rá, hogy több dologban is hazudott nekem (nem nagy dolgokban). De amellett még mindig nem tudok elmenni, hogy jobban ismer, mint a szüleim, próbált segíteni a bajaimmal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!