Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hány barátod van? Kort, nemet...

Hány barátod van? Kort, nemet is írjatok!

Figyelt kérdés
2013. máj. 10. 17:18
1 2 3 4 5 6
 1/53 anonim ***** válasza:
81%

Igazi barát egy sincs. Senkiben nem lehet megbízni! Engem nagyon sokszor átvágtak...

Nekem csak olyan haverjaim vannak,akikkel elbeszélgetek a suliban, sulin kívül,általános témáról,de nem bízok meg senkiben sem! Magamról semmit nem mondok senkinek sem.

23/L

2013. máj. 10. 17:21
 2/53 anonim válasza:

Nekem kettő, de sajnos nem egy városban élünk.

15/L

2013. máj. 10. 17:23
 3/53 anonim ***** válasza:
Haverom számtalan, de igaz barátom azt hiszem egy sem. Kiváló vagyok a barátok elvesztésében az utóbbi időben...
2013. máj. 10. 17:32
 4/53 anonim ***** válasza:
16/L
2013. máj. 10. 17:32
 5/53 anonim ***** válasza:
100%
Barátok kérdésében ne a mennyiség számítson, hanem a minőség. Elég egy igaz barát, ha az tényleg igaz barát egy életen át!
2013. máj. 10. 17:38
 6/53 anonim ***** válasza:
100%

Inkább fiúkkal vagyok jóban, ezért sok lánnyal nem is igazán jövök ki osztály szinten(mondhatjuk, hogy féltékenyek..pedig igazán okot nem adok rá! de nem is bánom..a fiúk jobb fejek:D). Van egy nagyon jó barátnőm sulin kívül, meg neki a barátnőivel is egész jóban vagyok, de velük inkább csak bulizni megyek fel:) Ja, és van egy barátnőm, aki olyan mintha a tesóm lenne, azt hiszem ennyi:)

16/L

2013. máj. 10. 17:48
 7/53 anonim ***** válasza:

1 igaz barát (fiú), ennyi bőven elég.

17/L

2013. máj. 10. 17:49
 8/53 anonim ***** válasza:

Haver van pár, de barát úgy érzem egy sem.

15/L

2013. máj. 10. 18:13
 9/53 anonim ***** válasza:

Hááát van két legjobb barátnőm közülük az egyik már tényleg olyan mintha a tesóm lenne a másikkal minimálisan megromlott a kapcsolatunk de attól még kölcsönösen nagyonagyon fontosak vagyunk egymásnak:) Van még egy legjobb fiúbarátom,akivel nem éppen baráti/legjobb baráti a kapcsolatunk (több) de a családom után nekem ő a legeslegfontosabb . Vannak még barátnőim akivel megtudok beszélni dolgokat sokat vagyunk együtt hülyülünk satöbbi. Fiúbarátaimat azthiszem szépen sorjába veszítem el..Régebben nagyon sok volt, emiatt viszont a lányismerőseim nagyrésze nem bírt, de egyébként csak mert féltékenyek voltak. Most pedig örülnek hogy egyre jobban távolodom tőlük. De még maradtak szerencsére fiú barátaim is. Vannak még haverjaim lányok/fiúk. De ez nekem nem is lényeges. Mivel most vagyok nyolcadikos, szerintem ahogy elmegyek középiskolába senkivel sem maradok (olyan)jóba három ember kivételével. A legjobb barátnőim és a legjobb barátom. De nekem ez így bőven jó:)Ők itt vannak ♥

14/L

2013. máj. 10. 18:51
 10/53 anonim ***** válasza:

1 igazi barátom van aki egyben párom is :) Nekem Ő pedig bőven elég.

18/L

2013. máj. 10. 19:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!