Hány barátod van? Kort, nemet is írjatok!
3 igazi barátom van, 2 lány és egy fiú...Nem értek egyet abban az első válaszolóval hogy nem lehet senkiben megbízni...Az utóbbi időben történt pár negatív dolog az életemben, ágyhoz kötött lettem egy időre, rengeteg segítségre szorulok...de mindannyian mellettem állnak...:) Ez nekem elég...:)Szerencsés vagyok...:)
25/L
Sajnos az utóbbi időben, csak rossz tapasztalataim voltak a barátokkal kapcsolatban...Akikben megbízok,azok a Szüleim és a Vőlegényem. Egy "barátnőben" sem. Nekem ez jutott :/
Első voltam
Sok sulis haverom van, de igazéból egy embert tudnék barátomnak nevezni, akit nem is suliból ismerek. Ő 3 évvel idősebb nálam, és fiú.
16/L
Az egyetlen igazi barátom egyben a szerelmem is..már 3hónapja(holnap..) :)
A többiek csak haverok..
14/l
A legjobb barátnőm velem egyidős, 8 éve, tehát 1. osztályos korunk óta vagyunk barátok. Sosem vesztünk össze, bármit meg tudunk beszélni egymással. Ennyi idő alatt úgy összecsiszolódtunk, hogy manapság elég sokat nevetünk azon, hogy tudjuk, mit gondol, vagy mit fog mondani a másik. Néha tényleg kísérteties.
Van három jó barátom, egyikük (lány) 2 évvel idősebb nálam, vele hat éve tart a barátság. Nagyon érdekesek a beszélgetéseink, mert ő, mint idősebb, másfajta véleményt formál egy adott dologról, mint én.
Aztán ott a másik jó barátnőm, ő szintén velem egyidős, és mivel anyukáink a terhestornán barátkoztak össze, babakorunk óta ismerjük egymást.
Van egy barátom (fiú), őt is első óta ismerem, de csak ötödikben kezdtünk el igazán jóban lenni. Sokat beszélgetünk vele hármasban, a legjobb barátnőmmel, és igazán örülök, hogy így a másik nem szemszögéből is hallhatok véleményt.
És végül a haverok. Azt hiszem, olyan 8-9 ember van, akit a haveromnak nevezhetek, fiúk, lányok, idősebbek, fiatalabbak vegyesen. Ők azok, akikkel lehet dumálni, elmenni fagyizni, ha történik valami, ők meghallgatnak, ahogyan én is őket.
Nagyon szeretem mindnyájukat, és örülök, hogy ilyen sok embert nevezhetek a barátomnak.
14/L
Akinek tudom, hogy tényleg mindent elmondhatok, és 100%, hogy nem fogok senkitől sem vissza hallani, egy.
De van még három barátnő, akikben szintén nagyon megbízok, és imádom őket (általában :DD), de nem érzem úgy, hogy mindent elmondhatnék nekik. Néha-néha azért belémnyilall valami, ami azt mondja, hogy bennük is megbízhatok, de sokszor nem tudom...
Ezért néha úgyérzem egy, néha pedig úgy, hogy négy igazi legjobb barátnőm van, néha-néha pedig úgy érzem kettő, három...:D
Haver pedig sok van.:)
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!