Hány barátod van? Kort, nemet is írjatok!
Figyelt kérdés
2013. máj. 10. 17:18
31/53 anonim válasza:
Igaz barátom akihez mindig fordulhatok? 5 . De még sok barátom van rajtuk kívül közölük is 2 akikkel teljesen mindig mindig. De sok barátom van. meg a haverok. Igaz barátom 5.
32/53 anonim válasza:
4 lány és 2 legjobb fiúbarát (ezek közül egyik a barátom:))
haverom pedig sok van, néha túúúúúúl soknak érzem őket:D (ők mind fiúk)
16/L
33/53 anonim válasza:
15L vagyok
egy igaz barátnőm van, van rajtakívül egy jó lánybarátnőm, 2 jó fiúbarátom, és egy olyan fiúbarátom akit inkább társnak mint barátnak mondanám :)
34/53 anonim válasza:
Nekem így most talán röviden le írva azt hiszem két igazi barátomvan bár már lehet hogy cask egy mert a másikkal mostanába picitt meg romlott a kapcsolatom bár nem veszekedés miatt csak el távolodtunk egymástól én fiu vagyok ő lány szóval tavaly jártunk maradt belőle egy jó barátság azthiszem ebben az időkbe voltama legboldogabb jött a nyár suli mikot kezdődött kb 2 hónapig titkoltam hogy megint beleszerettem és hát utánna ki tálaltam hogy mi is a helyzet utána ő mondta hogy nem így érez én meg szinte el távolodtam az összes haveromtól és cask 1 maradt meg meg még talán ő szóval valamilyen depresszió félébe estem nem bíztam meg senkibe é most megint kezdünk össze barátkoznia lánnyal akit még mindig szeretek szerintem már 3 éve ez lenne talán a lány barátommal a történet a fiúval semmi különös osztálytársam és olyan a gondolkodása mint nekem nem nagyképű stb vele nagyon jól el vagyunk hát még mindig elég zárkozzott vagyok sajna emiatt senkiben sem bízom nem tudok nevetni és ezt is könnyes szemekkel írtam le a korom inkább mellozük hogy ne oltsanak be mert fiatal vagyok arrol meg még ne i beszéljünk hogy majdnem átmentem másik suliba mert nem bírtam a lánnyal együtt lenni
35/53 piriiiiii válasza:
Attól függ, mire gondolsz.
Igazi barátom csak egyetlen egy.
Amúgy meg a többi embert annyira leszarom, hogy azok is elmennek "barátnak".
16/L
36/53 anonim válasza:
egyse. lol. köszi, hogy eszembe juttattad.
38/53 anonim válasza:
Összesen kettő. A párom, és a gyermekkori barátnőm. A párommal 6,5 éve vagyunk együtt, a barátnőmmel 15 éves a barátság. Mindenki más kedves ismerős, "jóbarát", de nem az az igazi nagybetűs BARÁT.
24L
39/53 anonim válasza:
Hát, barátom van elég sok, vagy 10-12. Igaz barátom... "abból csak" kettő van, de azokban teljesen megbízom.
16/L
40/53 anonim válasza:
Haverok sokan vannak, de ők ugyebár a legrosszabb időszakokban felszívódnak. Akik meg közel állnak hozzám, úgy, hogy elmondhassam róluk, hogy igen, ők az igazi barátaim, azok hárman vannak. Amelyikből kettő külföldön él, és a harmadik is készül költözni.:/ De hát, így jártam.:) 15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!