Mit szólnál, ha strandon egy jó barátod/ismerősöd egyszer csak megfogná a vízben a lábad, és 5-10 másodpercig fejjel lefelé tartana a víz alatt a lábadnál fogva? XD kort, nemet is lécci!
Figyelt kérdés
XD2011. szept. 21. 17:14
2/13 anonim válasza:
Utánna belenyomkodnám a fejét a vízbe jópárszor. 17F
3/13 anonim válasza:
Jajjj én nem is tudom, nekimennék!!! És az uszoda betonjába verném a fejét. De csak érzéssel.. de vagy 30-szor.
4/13 anonim válasza:
Pofán rúgnám valahogy miközben tart.Mondjuk ha nem tudsz úszni akkor nem szerencsés az ötlet.
kor:kor
nem:nem
5/13 anonim válasza:
Megkérdezném tőle hogy van-e olyan családtagja aki hiányzik neki. Ha a válasz ingen akkor azt mondanám majd a korházban meglátogat.
6/13 A kérdező kommentje:
made in, téged láttalak a felpontozós kérdésben :D itt is felpontozzalak? de azt nem én indítottam amúgy, csak nyomultam ujjacskáért.
2011. szept. 21. 22:44
7/13 anonim válasza:
hogy mit szólnék? a másik lábammal pofán rúgnám:)12/l
8/13 A kérdező kommentje:
Így bánnátok jó barátotokkal? Nahát! :D
Egyébként a következő miatt kérdezem: nyáron a hugaimnak volt egy konfliktusuk és a kerti medencében lerendezték egymással. és ott bizony ilyen is előfordult. de megvárták hogy anyuék elmennek otthonról és utána rendezték le egymással hogy anyuék ne kapjanak szívbajt ha látják.
2011. szept. 25. 22:38
10/13 anonim válasza:
Chhhe! ::D és i lett a vége? ki nyert? :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!