Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen volt először barátod/barátnőd?
Hány éves voltál te ,illetve ő.
15 évesen látom hogy mindenkinek a korosztályomból barátnője/barátja van,én nekem meg nincs,pedig nem nézek ki rosszul,magas is vagyok,de félek hogy lemaradnék valamiről?Vagy csak bízzam a véletlenre hogy megismerek egy lányt?
nekem 16 évesen és még jelenleg is tart a szerelem, lassan 10 hónapja, remélem még végtelenszer 10 lesz. :)
amúgy szerintem nem vagy lemaradva, az én ismeretségi körömben több egyedülálló van, mint párkapcsolatban élő.
ne görcsölj rá, jön az majd magától!:)
17F
17 évesen volt az első kapcsolatom. (már majdnem 18 voltam) a srác pedig 19. 8 hónapig voltunk együtt..
De azóta van egy 'új' kapcsolatom és 14 hónapja boldogítjuk egymást.:)
Nem kell elsietni semmit... hiába van megőrülve a világ, hogy minél előbb túl kell esni mindenen, mert nem így van. És emiatt ne érezd magad rosszul, inkább örülj neki, hogy te más vagy, mint a többi.. És majd egyszer te is találsz valakit.:)
19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!