Hány barátod van?
Figyelt kérdés
Olyan, aki tényleg igazi barát, akiért a tűzbe mennél.2012. nov. 27. 23:31
1/9 anonim válasza:
Nekem a párom ilyen.Illetve van egy barátom,aki valahol eltűnt,így nem tudom,számíthatok e rá.
2/9 anonim válasza:
2 nagyon jó barátom van, hárman vagyunk együtt.
Ezen felül a szűkebb, erősen baráti körünkben kb 8-10-en vagyunk.
És ezen felül vannak a sima barátaim, akikkel egy-két havonta ülünk le dumálni, vagy egy-egy alkalommal találkozunk.
3/9 anonim válasza:
Talán csak 1,nem tudom ő annak tart e engem.
5/9 anonim válasza:
3 igazán nagyon jó barátom van, akikre bármikor számíthatok
ezen felül még kb 10-15 haver-barát, akikkel néha összejárunk bulizni, beszélgetni
6/9 anonim válasza:
Azért az sem mindegy hogy hány éves az aki válaszol,mert fiatalabb tizenéves korban több míg huszonéves korba kezd csökkenni a számuk sztem.
8/9 anonim válasza:
3 igaz barát, rajtuk kívül még olyan 7-8 jó haver és a többi csak sima barát vagy ismerős.
9/9 anonim válasza:
2 nagyon jó
a suliból vannak ilyen felszínesebb barátaim..
kb 5 .
aztán még van pár
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!