Neked hány haverod és hány igaz barátod van?
Nekem haver kb egy sincs. Annyira nem rossz, csak néha zavar, hogy az iskolában mindig egyedül vagyok és senkit sem érdekel, hogy mi van velem.
Igaz barát: 1
Vele egész nap elvagyok ( értsd szó szerint :) ). Számíthatok rá és tényleg mindenben egyetért velem (persze néha piszkáljuk egymást) és támogat.
Ti hogy vagytok ezzel?
Jelenleg nekem is 0, ha úgy vesszük, hogy közülük mennyivel találkozok.
Amúgy van jópár elszórva mindenfelé, mind a kettőből. :D
Igaz barátom nincs.
Haverom meg kettő van.Nem tudom,hogy havernak nevezzem őket.Az egyikkel már öt hónapja nem találkoztam,a másikkal meg nem önszántamból barátkozok,ő barátkozik velem,de nekem nem szimpatikus.Durva,erőszakos gyerek.
Szóval kb.1 haverom van,akit 5 hónapja láttam utoljára.
0-0
A nyáron még voltak haverjaim, de nem sikerült velük összebarátkoznom (sőt aztán leszartak), ezért inkább megpróbálom elfelejteni őket...
Most a szobatársaimmal próbálok haverkodni, de ez sem megy... :(
20f
Haver... hát attól függ mit értünk haver alatt, mert ha azt, akivel néha jól elvagy, sokat vagytok együtt, jól szórakoztok, de nem igazán hiányoznak, ha hosszabb időre nem látod őket, abból nekem sok van. Igaz barátom 2 volt, most 1, a másiktól mostanában eltávolodtam kissé.
Én knnyen haverkodó, de nehezen barátkozó típus vagyok.
Igaz barát: Hát 1 legjobb barátnőm van akivel tényleg nagyo jól megértjük egymást de ezenkívül még 3 lány van akikkel nagyon jóban vagyunk.
Haverok: kb. 10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!