Neked hány haverod és hány igaz barátod van?
Nekem haver kb egy sincs. Annyira nem rossz, csak néha zavar, hogy az iskolában mindig egyedül vagyok és senkit sem érdekel, hogy mi van velem.
Igaz barát: 1
Vele egész nap elvagyok ( értsd szó szerint :) ). Számíthatok rá és tényleg mindenben egyetért velem (persze néha piszkáljuk egymást) és támogat.
Ti hogy vagytok ezzel?
Igaz barát: 1. Vele nagyon jól elvagyunk, együtt írunk egy történetet, szinte minden nap chat-elünk (mert messze lakunk egymástól), amikor csak teheti átjön. Szóval vele tényleg nagyon jóban vagyunk.
Köztes állapot: 1. Ő egy netes ismerősöm, jól el tudunk beszélgetni, sok a közös témánk és szimpatikus is, de egyenlőre csak köztesbe tudom rakni.
Nem tudom, hogy hova való: 2. Jól el vagyok velük, régóta ismerjük egymást, de elég bizonytalan vagyok, hogy ők most mik is nekem, minek tartanak engem.
Haver: 4. Többnyire el tudok velük beszélgetni, de nem mind szimpatikus. Igazából csak a "nem tudom, hogy hova való" emberkék miatt vagyok velük. Na meg mert osztálytársak, és nálunk a lányok eléggé csoportosulnak.
Beszélgető partnerek: Ők az osztályomból a fiúk, bár egyéb gyerek és a netes ismerősök. Velük csak beszélgetni szoktam (néha), de nem vagyunk olyan jóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!