Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Teljesen tehetetlen vagyok....

Teljesen tehetetlen vagyok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy lány nemű osztálytársam és már 2 éve jóban vagyunk, de az utóbbi két hétben összevesztünk, mert már több buliban is ott hagyott, viszont elmondása szerint annyira jó barátok vagyunk. Én ezt nem tudtam tovább türni és már 2 hete egy szót se váltottam vele. Mivel már 2 hete nem beszéltem vele már tényleg nagyon de nagyon hiányzik, de ha kibékülök vele félek folytatódik ami eddig. Viszont a hátránya meg az hogy én szerelmes is lettem e leányba. Ha nem beszélek vele valszeg elfelejtem, vagy megőrülök ha meg beszélek vele folytatódik minden előlről :(

2014. márc. 13. 21:34
 1/1 anonim ***** válasza:

Honnan veszed, hogy minden kezdődik-folytatódik előről?

Próbáld meg, ha kezdődik előről, akkor hagyd ott a csudába!A lényeg, hogy ne éld bele magad halálosan, ne borítsa el a tekintetedet a rózsaszín-szerelmes köd. Ennyi!

2014. márc. 13. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!