Ti is kerülnétek ezek után őket?
"ti is megszakítanátok az ilyen "barátokkal" a kapcsolatot"
Nekem nagyon úgy tűnik, hogy ők már megtették.
Azért nem mindenkinek olyan fontos dolog az a bizonyos sablonos "boldog karácsonyt" kívánás, és a többi hasonló. Szóval ez csak akkor utalhat valamire, ha korábban viszont nekik is fontos volt és ők is rendszeresen köszöntgettek telefonon. Ezt mi nem tudhatjuk.
(Pl. én is olyan vagyok, hogy az ilyen képeslapok/emailek, vagy telefonos jókívánságok nem nagyon hatnak meg, a személyes találkozásokat díjazom. Így nem várom el senkitől a sablonos köszöntést és én sem indítványozom. A barátaitokat neked kell ismerned.)
Amúgy pedig az biztos hogy én nem hívatnám őket azért, hogy megajándékozzák a gyerekemet. Ha pedig sokadik telefonhívásra sem reagálnak, akkor nem keresném őket. Majd jelentkeznek ha akarnak, és majd kiderül, hogy csak sűrű progjamjaik voltak, vagy nem akarnak látni titeket.
Én egyszerűen nem keresném őket egy idő után, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!