Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért vannak olyan barátok,...

Miért vannak olyan barátok, akik nem keresnek ha én nem keresem őket? Ez miért van sokaknál így?

Figyelt kérdés
Olyan sokszor olvasom és én is tapasztalom, hogy vannak ilyen barátok. Ők nem tartják barátságnak? Vagy csak nem érdekli őket az egész? Vagy ez mitől van? És itt sokszor több éves barátságokról van szó, és mégis.
2013. dec. 3. 14:37
 1/7 anonim ***** válasza:
Van, bár az ilyeneket nem is tartom barátnak.
2013. dec. 3. 14:41
 2/7 anonim ***** válasza:

Úgy gondolom az ilyen kapcsolatokat nem lehet barátságnak nevezni. Ilyenkor szokott az lenni, hogy ha keresi is a másikat, akkor valami céllal, nem csak azért hogy megkérdezze mi van vele, vagy éppen mi a bánata... nekem is van ilyen ismeretségem, az illetőt korábban a barátomnak tartottam, de tévedtem...

23/N

2013. dec. 3. 14:42
 3/7 anonim ***** válasza:

Attól függ, Te milyen gyakran keresed őket. Ha naponta, kétnaponta telefonálsz, akkor idejük sincs arra, hogy eszükbe juss és ők keressenek, hiszen mindig ott vagy.

Ha ritkán, csak hébe-hóba hívod őket, de ők sose keresnek, akkor meg nem érdekli őket mi van veled, tehát nem a barátaid.

2013. dec. 3. 14:44
 4/7 anonim ***** válasza:

Szerintem azért, mert a keresett barátnak van fontos dolga, (pl továbbtanulás, vagy ha más idősebb, akkor család) esetleg épp kimegy a fejéből, vagy csak szimplán nincs kedve. Ezek egyszeri alkalmak.

Ha több alkalomról van szó, lehet hogy olyan az egyénisége, hogy "majd ha kellek neked, felkeresel", és hasonlók. Talán éppen nem akar a barátod lenni, csak nem akar veled szemétkedni. De ezt nem lehet így megfogalmazni, más és más okai lehetnek.

2013. dec. 3. 14:47
 5/7 A kérdező kommentje:
Konrkétan az én esetemben egy 7 éves barátságról van szó. És amióta dolgozik egyáltalán nem keres, csak én írtam neki heti egyszer kb. Most már 3 hete nem beszéltünk, mert én nem írtam neki... Pedig a családomban pont most rossz dolgok sora történik, tud róluk és mégsem krédezi emg mi van velem... Pedig a legjobb barátomnak tartottam hosszú évekig.
2013. dec. 3. 14:51
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem azt jelenti, hogy már nem sok kedve van hozzád... illetve talált jobb elfoglaltságot (új barátokat). Az én "barátnőm" tavasz óta nem keres. Igaz én sem kerestem őt, de azért, mert már meguntam, hogy előtte mindig én szóltam neki, hogy találkozhatnánk. Tavasz óta egyébként egy e-mailt is írtam neki, amiben küldtem is neki valamit, de nem is reagált rá. Valamint tudom, hogy tavasszal 1-2 hónapig a házunkhoz közel dolgozott, és egyszer sem hívott fel, hogy talizzunk, valamint szülinapomon sem kaptam tőle még egy smst sem. Szóval az ilyen nem barát..addig voltam neki jó, amíg nem volt más.
2013. dec. 3. 15:05
 7/7 anonim ***** válasza:
Úgy látszik, remekül elvan nélküled.
2013. dec. 6. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!