Hogyan barátkozzak?
Helló!
Sajnálom, hogy ez az érzésed, viszont legalább már megláttad azt, hogy kik azok, akik nem a barátaid. Valahol el kell kezdeni.. Nekem sincs olyan sok barátom, és az a klasszikus értelemben vett fiúbarát is hiányzik az életemből, akivel napi kapcsolatban vagy, meg együtt mentek mindenhová. Van ilyen ember, de nem találkozunk túl gyakran. Amúgy én elég csendes gyerek vagyok, nem vagyok az a "be nem áll a pofám, és csak lököm a dumát" típus. De attól még én is szeretem, ha van kivel foglalkozni.
Én szívesen dumálok veled, már ha igényeled egyáltalán. Meg meghallgatlak minden további nélkül. Van egy olyan hülye tulajdonságom ugyanis, hogy szeretek másoknak segíteni, viszonzásvárás nélkül is.
Szóval keress nyugodtan, ha gondolod.
22/F
Hali!
nos azzal egyetértek,hogy tényleg elég kevés olyan ember van,aki normális mint barát,nálam is ez a helyzet sajnos...
én pl itt ismerkedek gykn, sok jó arc ember van.
amúgy a szügség az k-val van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!