Mindig csak semmi. Ez nem idegesítő szerintetek?
Figyelt kérdés
Barátomat akárhányszor megkérdezem miújság mindig azt mondja semmi. Mikor megkérdezem milyen napja volt, milyen volt a meló azt mondja elment. Megkérdezem mit csinál aztmondja unatkozik. Hónapok óta együtt vagyunk (hetente egyszer találkozunk csak...) és mikor beszélgetünk akkor érdekes sosincs semmi, én meg kisregényeket tudnék mesélni de mikor csak semmi elmegy a kedvem. Most én vagyok a "beszédes" hogy egy teljes napot (mikor a felét nem is otthon töltöm) nem tudok elintézni egy semmivel?2014. febr. 5. 20:48
1/4 anonim válasza:
Ha másképpen kérdeznél tõle, akkor biztosan más válasza lenne.Elege van, hogy egész nap a munkahelyen van, ki akar lépni a gondolataiból.
2/4 A kérdező kommentje:
Akkor mit kérdezzek?
2014. febr. 5. 21:13
3/4 anonim válasza:
Elõször kérdezd meg tõle, hogy jól vagy -e, simogasd meg a vállát, vagy masszirozd meg a vállait és közben meséld neki a napi élményeidet és igy ha van mondanivalója,biztosan el fogja mondani neked,hogy milyen napja volt.
4/4 anonim válasza:
Úgy bírom az ilyet... Bszod, mondd meg NEKI, hogy mi a bajod. Ne nekünk.
Undorítóak az ilyen emberek, mint a kérdező. Ha bármi van idegenekhez rohangálnak, nem a párjukkal beszélik meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!