Mit tegyek, hogyha a legjobb barátnöm olyan naiv mind a föld?
az ilyesmin nagyon nem lehet segíteni.
amíg tart az aranykor addig elvan,aztán amikor majd kikerül az életbe és jönnek a pofonok,akkor fog felébredni és visszagondolva szégyellni fogja magát,hogy az anyja nehezen megkeresett pénzét herdálta.
de amíg nem tudja,hogy mivel jár megkeresni azt a pénzt,amit percek alatt elver akár,addig fel sem tudja fogni.
esetleg menjetek diákmunkázni,aztán szembesül vele,hogy mit kell csinálni óránként 3-400 forintért.
a másik meg,hogy ez a típus kizsarolja a törődést és a megerősítést.
ha te folyamatosan kielégíted ezen igényét,akkor megincsak az van visszaigazolva neki,hogy sikeres amit csinál.
Az én barátnőm fiúkkal olyan naiv.
Akármit mond neki egy fiú véresen komolyan veszi. Ezért ülteti fel mindenki. 500x mondtam, vagy bebizonyítottam neki,hogy nem egészen úgy van ahogy ő gondolja, akkor én voltam a hülye, aztán valahogy igazam lett sajnos és napokig vígasztaltam...
Ezzel nem lehet semmit se csinálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!