A legjobb barátnőm megkért, hogy legyek a tanúja, amikor hozzámegy a Föld egyik legszemetebb pasijához! Ti mit tennétek?
Egy év óta hallgatom a siránkozását,hogy mit kell mellette átélnie,hogy néha úgy beszél vele,mint egy útszélivel se,hogy rángatja jobbra-balra,lek@rvázza,fenyegeti,szabályokat állít neki.
10ből 7 sztori,amit róla mesél,hogy mit művel vele,attól nekem már viszket a tenyerem,de ő mégis hozzá akar menni!
A srác már engem is megfenyegetett,hogy ne lázítsam a barátnőmet ellene,hazugságon is rajtakaptam,de a barátnőm hajthatalan és igent mondott.
Én viszont nemet neki,és nem vállaltam,hogy a tanúja legyek.
Most nem áll velem szóba.
Mit kéne tennem?
Meddig kell kitartani egy "legjobb barátnőnek" ilyen esetben?
Sajnos szerintem semmit se tehetsz. Nekem is volt egy barátnőm, átverte megcsalta a barátja, szóltam bnőmnek, ő elmondta a barátjának, ő kimagyarázta és utána a srác jött nekem,h ne beszéljek neki ezekről, meg biztos csak féltékeny vagyok...én lettem beállítva a sz.rkavarónak.
Sajnos meg is szakadt a barátságunk.
Nincs vki olyan akinek esetleg hinne a lány? Szüleinek? Vagy vki aki lebuktathatná a srácot?
Mert úgyis válás lenne a vége, akkor megmenekülne egy csalódástól...
Azt jól tetted, hogy a tudomására hoztad, mekkora ostobaságot szándékozik elkövetni. (Érthetetlen, miért szeretne ennyire férjhez menni!) Ennél többet már nem igen tehetsz.
Nagyon valószínű, hogy kis idő elteltével ő is belátja az igazadat, és kibékültök. Talán tanul a hibájából a barátnőd, és legközelebb jobban választ...
amikor esküvő van akkor megszokták kérdezni hogy ki van ellene?
toborozz tábort!
szia!
Teljesen jól tetted, amit tettél. Mindenki amilyen rózsát szakít, olyat szagol... ha épp hervadt, büdös, akkor azt. Ha emiatt ugrik a barátságotok, akkor se sajnáld .(Sztem pár év múlva, de lehet hogy csak hónapok kérdése majd fel akarja veled újra venni a kapcsolatot, hogy valakinek a vállán jól kisírhassa magát, hogy "milyen egy pocsék pasihoz mentem hozzá brühühühüüü")
sztem ennek a lánynak nagyon komoly önértékelési problémái vannak, ha képes hozzámenni egy ilyen szemétládához!
a szüleivel nem lehetne megbeszélni a dolgot? talán ők észre térítenék.
Jól tetted. Ez egy igaz barát dolga. Hogy mit kezd az életével, az meg az ő dolga.
Tartsd a vállad, még szüksége lehet rá, hogy kisírja magát évek múlva. Többet nem tehetsz.
Jól tetted.
A te barátnőd mindenféle kisebbségi komplexussal és önértékelési zavarokkal küzd vagy mazochista. Neki ez kell akkor csak élvezze, vannak ilyen beteg emberek .
Nem baj, legalább rád nem keni, ha elvál, hogy te asszisztáltál a kapcsolatához!
Egy igazi barátnő megmondja a véleményét, hogy nem helyesli és nem asszisztál a kapcsolathoz. Úgy, ahogy te.
Sajnos most egyelőre többet nem tudsz érte tenni.
Biztos jó gazdag lehet ez a pasi...:-P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!