Hogy rázhatnám le a régi lb-m?
Szóval menjünk az elejére..3 évig volt a legjobb barátnőm DE aztán összejött egy idősebb fiúval és NAGYON NAGYON megváltoztatta. Egy ideig tűrtem de aztán megmondtam neki, hogy már nem akarok többé a barátja lenni(ezt június végén) és ezért nem is írt. Aztán Júliusba volt egy tábor ahová ő is jött ott a második nap után elvoltam vele. Nem lettem vele hű de jóba de beszélgettünk..és aztán tábor után azt hitte, hogy minden úgy lesz mint régen, de hát nagyon nem! Már egy barátja sincs szinte ..na jó épp, hogy 1 van talán ez mind K miatt (K a barátja) és emiatt szerintem rám szállt. Mostanába elkezdett nekem irogatni ilyeneket is (mintha szakítanánk) hogy: kezjük újra,annyira próbálkozik, hogy lb-k legyünk etc.
De én teljes szívemből utálom,közös témánk sincs SEMMI, de ő szinte minden nap lehív. De nem vagyok az a nagyon bunkó szóval mikor nemet kell neki mondanom akkor rosszul érzem magam:s Még ha tényleg van programom és nem tudok rá időt szakítani akkor is : de csak 1-2 órára se jössz? nem jössz velem évnyitóra? ne kísérjelek el bevásárolni sulira? és mindenre nemet mondok mert amúgy is már mással megyek,de akkor is sz.r érzés. De én nem akarok vele találkozni,főleg nem a barátja lenni..hogy mondjam meg neki (KEDVESEN), hogy már "nem akarok tőle semmit" és hagyjon?
Bocsi, hogy ilyen hosszú lett de ki kellett adnom magamból :DDDDDDDDDDD
Szerintem elég kegyetlen vagy most vele, a tábor után pedig evidens, hogy azt hitte, kibékültetek. Az rendben van, hogy nem kérsz többet a barátságából, de akkor azt úgy rendezd, hogy ne beszélgess el vele, és ne adj neki reményt, hanem mondd meg neki, hogy neked ez már nem pálya.
Mellesleg nem akarok vészmadárkodni, de valószínűleg előbb-utóbb szakít a pasijával, és szüksége lesz a barátaira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!