Szerintetek lehet a régi a barátságunk?
Sziasztok!
A legjobb barátommal vesztem össze 4 hónapja. Én lány vagyok ő fiú. Az egyik haverjába és volt osztálytársába voltam már akkor is teljesen belezúgva, és azóta, 4 hónapja járunk. Eleinte a mostani barátom nagyon szemét volt velem, nagy csajozó volt, de megváltozott, és ő is tudja, hogy szemét volt velem. Mikor ki voltam borulva a legjobb barátom vigasztalt, én sosem kértem, mert az ilyen dolgokat inkább magamban tartom, mégis mellettem volt. Aztán amikor találkozgatni kezdtem a haverjával, ezt nem mondtam el neki, és azt mondta nekem, hogy kihasználtam őt, és nagyot csalódott bennem. Mint utóbb kiderült, ő úgy érezte, többet akarok tőle, mint barátság. Most újra beszélünk... Lehet ez a régi barátság? Hiányzik :( 17/L
Ismerős... Én is érzelmi szemetesláda voltam a nőknek, aztán összejöttem valami bunkóval. Mostmár én vagyok a bunkó. Ha van töke a "barátodnak", elküld téged a pcsába, és a talpára áll.
Látjátok, lányok, így fogynak el a kedves srácok...
*Összejöttek
Basszus, még jó hogy visszaolvastam, ha későn is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!