A barátnőm 13 évesen lefeküdt a barátjával. Azóta nem tudok rá úgy nézni mint régen. :-S Hogyan legyen a barátságunk újra a régi?
Figyelt kérdés
2009. szept. 22. 15:54
1/15 anonim válasza:
Bocsi de neked semmi közöd ahhoz h a barátnőd kivel és mikor fekszik le.Az a saját magánügye. Nincs rá különösebb okod h haragudj. Vagy talán az irigység? Mondjuk ha amiatt van mert fel vagy háborodva h 13 évesen tette, ezt teljesen megértem, sztem ilyen fiatalon nem szexelni kéne.
2/15 anonim válasza:
Ez az ő dolga(annak ellenére ,hogy korai volt),max.trécseljétek ki és kész.Attól még ugyanolyan ember mint előtte,vagy megváltozott?
3/15 anonim válasza:
Sehogy. Ezt nem a gyakorikerdesek.hu olvasói kell hogy megoldják, hanem neked magadban kell megbarátkozni a gondolattal. Ha nem megy, akkor keress olyan barátokat, akik nem okoznak "csalódást" neked. Egyébként egy valóban jó barátságban mindegy milyen őrültséget csinál a másik, amíg neked nem árt vele, ugyanúgy szeretitek egymást. Persze a 13éveseknél még másképp működik... majd meglátod. Valószínűleg nem is vagytok annyira egymásnak való barátnők, ha ő szexel, te meg úgy nézel rá miatta, hogy fúj. Keress hozzád hasonló gondolkodású csajokat, hátha jobban meglesztek. ;)
4/15 anonim válasza:
Keress egy normális,hozzád hasonló gondolkodású lányt. Az a kislány is beleesett a hibába,amelyikbe a mai kislányok szoktak, azt hitte felnőtt, és már azt csinál, amit akar. Jó esetben megbánja, és bánni is fogja mindig. Rosszabb esetben egy ótvar k-va lesz. Ez majd elválik. De ne lógj vele, ha ez zavar. Van még néhány normális lány elvétve.
5/15 anonim válasza:
jobb is neki egy olyan lány barátsága nélkül aki elítéli ezért és akinek ez piszkálja a csőrét... 20L
6/15 A kérdező kommentje:
Istenem, hogy páran itt nem tudnak normális választ adni...
A többieknek köszönöm.
Nem azt mondtam, hogy haragszom rá. Sőt, mindenről tudtam segítettem is neki meg megnyugtattam meg ilyenek mert kicsit izgult...
Csak az a tipikus olyan lány akire más azt mondaná, hogy "gyerekes". És olyan fura rá így nézni. :-S
2009. szept. 22. 18:21
7/15 A kérdező kommentje:
Ja és a 2. válaszolónak: Igen ezért is írtam ki a kérdést, mert meg is változott, olyan beképzelt lett vagy nem tudom, mintha csak azért akarta volna elveszíteni, hogy azt mondhassa magáról, hogy ő már nem szűz. Mióta ez megtörtént, napok óta egyre jobban csodálkozok rajta olyanokat csinál. :-S
2009. szept. 22. 18:25
8/15 anonim válasza:
Figyelj! Ha téleg jó barátnőd akkor mond el neki hogy neked ez igy nem kóser...beszéld meg vele..nekem már romlott el ennél kisebb ügy miatt is "barátnőségem" bár én nem bánom hogy megmondtam enki amagamét..énis ugy volam hogy beképzelt lett az illetöö az elsöö pasija után onnantol kezdve minden fiut becsapott...szoval szerintem ha valami bajod van akkor beszéld meg vele mond el enki mi bánt...ha megérti akkor jo barátságotok van ha nem akkor nem érdemel meg téged....
9/15 anonim válasza:
én nem barátkoznék ilyen lánnyal.
10/15 anonim válasza:
Szerintem butaság azt mondani, hogy aki 13 évesen szexel az meg kell, hogy bánja meg hogy ótvar K lesz. Én 14 évesen szeretkeztem először, ennek már 11 éve és sosem bántam meg, azzal a fiúval maradtam mondjuk még utána 5 évig, az igaz. Szerelemből tettem és egyáltalán nem volt korai, nagyon szép emlék még mindig. A Te barátnőd esetében nem tudom fennáll-e ugyanez, mert azt mondod valószínűleg csak azért tette, hogy elmondhassa magáról, hogy megvolt. Ha lenézően bánik veled mostantól, akkor mindenképp beszélj vele erről, azzal nem veszítesz semmit, ha viszont nem érti meg és furcsán reagál, akkor tényleg ne pazarold rá az idődet. (akkor még utólag biztos meg is bánjam hogy csúnyán viselkedett, ha tényleg jó barátnők vagytok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!