A barátnőm 13 évesen lefeküdt a barátjával. Azóta nem tudok rá úgy nézni mint régen. :-S Hogyan legyen a barátságunk újra a régi?
Figyelt kérdés
2009. szept. 22. 15:54
11/15 anonim válasza:
Én megértelek mert velem is ezt történ! Én 15 vagyok(még szűz) de a bnőm taknyos 12éves léttére már lefeküldt egy sráccal. Én azt mondtam neki h ez az ő kis játéka és h engem ne keverjen bele. Azóta is beszélünk és jóba vagyunk de mikor felhozza a szex témát én hallgatok(néha nem is figyelek rá)
Ha téged ez zavar kérd tőlle h ne emítse előtted (biztos h meréri)te pedig kénytelen leszel túllépni ezen!
12/15 anonim válasza:
dugasd meg magad teis és már teis olyan leszel mint ő és heppi lesz ismét meg minden ilyesmi :)
13/15 anonim válasza:
hmm.. elgondolkoztató,esetleg nem adnál címet majd megvigasztallak:D
14/15 anonim válasza:
Ez bűncselekmény!!! 13 évesen lefeküdni.. az apját ugy kéne bötönbe dugni a lányt pedig koncentrácios táborba kivégezni... feszélyesek az ilyen alakok
15/15 anonim válasza:
figyu cicám ha gondolod én bevállalak majd én elveszytem neked oks cicám?? azt ojan leszel mint a brátnöd oki?? :D :DDD :))))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!