Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit csináljak a menyasszonyokkal?

Mit csináljak a menyasszonyokkal?

Figyelt kérdés
Két barátnőm is megházasodik az éven, meg is hívtak. Egyikük sem jött el az enyémre. Egyikük távol lakik, a másik épp szakított előtte. De mikor pár hónappal később találkoztunk sem mutatták ki örömüket. Most elérkezett a viszonzás ideje. De mit viszonozzak? Szeretem őket, eddig eszembe sem jutott, milyen rosszul esett az ő tettük. Én egy képeslapot sem kaptam, se egy szívből jövő gratulációt. Milyen nászajándékot vigyek, s a leánybúcsúkat hogyan támogassam?
2014. jan. 11. 11:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez csúnya dolog a részükről. Biztos, hogy nem mennék el és a meghívást sem fogadnám el. Egy esküvő komoly dolog minden szempontból és nem pedigegy házibuli. Ha ők ezt még nem fogták fel, akkor bunkók. Abba gondolj bele, hogy a kapcsolatod a jövőben ezekkel a lányokkal javulni fog-e vagy pedig nem. Ha a második, akkor ne menj el, viszont ezt közöld velük időben egyenesen.
2014. jan. 11. 12:44
 2/3 anonim ***** válasza:
Pénzügyileg is erősen ellenjavallt.
2014. jan. 11. 13:14
 3/3 anonim ***** válasza:

"Ne haragudj, nem érek rá, de nagyon sok boldogságot kívánok nektek"

Ennyi épp elég lesz. Ne mártírkodj, azt add vissza, amit te is kaptál: semmit.

2014. jan. 11. 17:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!