Mi a véleményetek? Mit tennétek a helyemben? :S
Foglalkozz a 3. lánnyal, és próbáld meg kitúrni a régit, hogy tudja meg milyen érzés.
Amúgy lehet ez rossz ötlet, nem tudom.
Szerintem a lehetőségek:
1.Megbeszéled ezt a "régi lánnyal".Ha továbbra is ilyen akkor:
2.Nem törődsz vele,ameddig a "régi lány" viselkedése nem befojásolja a 3.lányt.
3.Ha a 3.lány is elkezd nem foglalkozzni veled,mert a régi barátnőd rábeszélte,akkor te is hanyagold eléggé a régit,és szervezz közös programokat a másik lánnyal,mert ha ilyen gonosz a barátnőd,ne hagyd,hogy másokat is eltaszítson tőled.
Remélem segítettem.:)
nem értek ezekhez a "csajos" ügyekhez, de azért beleszólok, mivel van 2 húgom, és az osztályban is vannak lányok...
Szerintem a 3. lánnyal légy kedves meg stb... ami voltál, a régi barátnődhöz meg próbálj máshogy közeledni, lehet azért akar kitúrni mert az hiszi hogy te túrod ki őt (bocsi hogy ezt mondom ez eléggé paradoxon vagy mi), de mindenképpen beszéld meg ezt a régi barátnőddel, mert őt régebb óta ismered ,valószínűleg meg fog érteni, ha nem akkor meg nem érdemes barátnőnek
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!