Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Most mi lehet a baj?

Most mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Facebookon letíltott régen egy lány.Létrehoztam egy új facebookot mert beszélni akartam volna vele.Megkerestem az adatlapját,és nem hozz semmi olyat hogy adatok,üzenet küldés,megjelölés ismerősként....stb ,próbáltam neki üzenetet küldeni és ezt hozza: Unable to add this person or people to the conversation. most mi lehet a baj??????? nem tudom hogy mit jelent,de ha jelent is vmit,akkor MÉRT VAN EZ??????? SEGÍTSÉG
2014. jan. 4. 16:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Miért nem személyesen próbálsz vele beszélni?
2014. jan. 4. 16:53
 2/3 A kérdező kommentje:

Bocsi de nem ezt kérdeztem!!!!!! Azért mert budapesten lakik én meg messze tőlle egy kicsit,de ez nem lényeg

inkább mondja meg vki hogy mért van ez a facebookon?

2014. jan. 4. 16:57
 3/3 anonim ***** válasza:
Mert lehet nincs közös ismerősöd ugyanis face-n le lehet titkosítani az adatlapját hogy csak bizonyos közös ismerős szám után tudd bejelölni egyébként csak ő tud bejelölni ez az adatvédelem miatt van!
2014. jan. 4. 17:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!