Sokan vannak úgy, hogy nincsenek is barátaik?
5ös vagyok
Mikor hogy, már hozzászoktam, azt kell hogy mondjam.
Én sokszor próbáltam ismerkedni, mondhatni több 100 emberrel. mindegyikük eltűnt a semmiben pár hónap alatt, és nem azért mert én nem voltam rájuk kíváncsi. Még most is van 1-2 ember akikre kíváncsi lennék, de minek írjak nekik? Eddig se hiányoztam nekik.
Egyedül megyek mindenhova, már ha megyek valahova. moziba nem járok, néha 1-2 kiállítás, azt kb ennyi.
Barátság 2 emberen múlik, én adott vagyok első félnek, ha a másik fél nem így gondolja, akkor én nem sokat tudok tenni ez ügyben. Győzködésnek, meg rátapadásnak nincs értelme.
Én egyre inkább úgy érzem,hogy főleg kamu barátaim vannak. Pedig nem vagyok rossz társaság,csak többségük beképzelt városi (bocsi) ; és mindenkit kibeszélnek. Még a a 'barátaikat' is.
Bár mindig akad,akivel vásároljak/mozizzak/bulizzak,szóval én a szerencsés esetbe tartozom. :D
Légy nyitott kérdező (és bárki más is). Úgy tűnik,sokat beszélsz... Lehet,hogy ez ijeszti el az embereket?
Igen én csendes vagyok eleinte mikor valakit megismerek azután pedig nagyon sokat tudok beszélni , de szépen meghallgatok másokat is és van mikor kifejezetten hagyon a másikat beszélni ,mert nekem pl épp nincs mesélni valóm ,neki meg igen hát had mondja akkor .
Igazából nem tudom , barátság szintjén nem látok problémát a személyiségemmel , a párkapcsolat az más , ott egy férfit tud idegesiteni ,ha egy nő állandóan csak darál és be nem áll a szája , de egy barátságban 2 nő azért csak sokat tud beszélni .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!