Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Sokan vannak úgy, hogy nincsen...

Sokan vannak úgy, hogy nincsenek is barátaik?

Figyelt kérdés
Mikor nincsenek barátok inkább csak ismerősök az eléggé lelombozó . Velem ez igy van ,lehet ,hogy nem vagyok jó társaság ,nem tudom . Pedig kedvelnek az emberek , vagy ez csak egy illúzió . :/

2014. jan. 2. 10:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

5ös vagyok

Mikor hogy, már hozzászoktam, azt kell hogy mondjam.

Én sokszor próbáltam ismerkedni, mondhatni több 100 emberrel. mindegyikük eltűnt a semmiben pár hónap alatt, és nem azért mert én nem voltam rájuk kíváncsi. Még most is van 1-2 ember akikre kíváncsi lennék, de minek írjak nekik? Eddig se hiányoztam nekik.

Egyedül megyek mindenhova, már ha megyek valahova. moziba nem járok, néha 1-2 kiállítás, azt kb ennyi.

Barátság 2 emberen múlik, én adott vagyok első félnek, ha a másik fél nem így gondolja, akkor én nem sokat tudok tenni ez ügyben. Győzködésnek, meg rátapadásnak nincs értelme.

2014. jan. 2. 15:43
 12/13 anonim ***** válasza:

Én egyre inkább úgy érzem,hogy főleg kamu barátaim vannak. Pedig nem vagyok rossz társaság,csak többségük beképzelt városi (bocsi) ; és mindenkit kibeszélnek. Még a a 'barátaikat' is.

Bár mindig akad,akivel vásároljak/mozizzak/bulizzak,szóval én a szerencsés esetbe tartozom. :D

Légy nyitott kérdező (és bárki más is). Úgy tűnik,sokat beszélsz... Lehet,hogy ez ijeszti el az embereket?

2014. jan. 2. 22:52
 13/13 A kérdező kommentje:

Igen én csendes vagyok eleinte mikor valakit megismerek azután pedig nagyon sokat tudok beszélni , de szépen meghallgatok másokat is és van mikor kifejezetten hagyon a másikat beszélni ,mert nekem pl épp nincs mesélni valóm ,neki meg igen hát had mondja akkor .

Igazából nem tudom , barátság szintjén nem látok problémát a személyiségemmel , a párkapcsolat az más , ott egy férfit tud idegesiteni ,ha egy nő állandóan csak darál és be nem áll a szája , de egy barátságban 2 nő azért csak sokat tud beszélni .

2014. jan. 3. 00:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!