Akiknek nincsenek barátaik és haverjaik, azok h töltik majd a szilveszter és a karácsonyt?
Figyelt kérdés
légyszi kort is2010. dec. 13. 15:21
2/18 anonim válasza:
egy kollegám 30-40 közti és ő pizzériába megy... azt veszik ki fixen minden dec 24-én
sok lány és pasi
3/18 anonim válasza:
31-én dolgozok.Utánna jövök haza.Itthon leszek.
41/N
(azt még nem tudom, hogy egyedül,vagy a gyerekeim is itthon lesznek-e)
4/18 anonim válasza:
15:26 - a gyerekek nem hiszem, hogy otthon lesznek
5/18 anonim válasza:
Hát szerintem az anyuval leszek itthon, öcsém biztos elmegy partizni valahová, apu pedig aludni fog...szóval csak kettesben anyuval...bárcsak lenne pasim!
23/L
6/18 anonim válasza:
Nekem vannak barátaim és haverjaim. Van barátnőm is. Ennek ellenére a szilvesztert a volt barátnőmmel és a barátnőjével töltöm.
7/18 anonim válasza:
15:35 és ehhez mit szól a barátnőd???
8/18 anonim válasza:
De elképzelhető...a lányomnak jön a barátja.Nem hinném hogy elmennek valahová.Nem nenősek.
Hogy a fiú mit csinál,.... egyenlőre passz.
9/18 anonim válasza:
a szüleimmel, mert a szerelmem messze van :(
10/18 anonim válasza:
Vannak barátaim, de otthon leszek és tanulok vizsgákra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!