Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Sokan vannak úgy, hogy nincsen...

Sokan vannak úgy, hogy nincsenek is barátaik?

Figyelt kérdés
Mikor nincsenek barátok inkább csak ismerősök az eléggé lelombozó . Velem ez igy van ,lehet ,hogy nem vagyok jó társaság ,nem tudom . Pedig kedvelnek az emberek , vagy ez csak egy illúzió . :/

2014. jan. 2. 10:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nekem vannak, de néha ugyanúgy érzek, mint te. Nem biztos hogy ez azért van, mert rossz társaság vagy. Lehet, hogy kedvelnek, de egy barátsághoz több kell. Több időbe telik, amíg megbízol valakiben, amíg eljutsz oda hogy barátként tudd kezelni. Sokan pedig nem tudnak ennyi időt rászánni egy emberre...
2014. jan. 2. 10:22
 2/13 anonim ***** válasza:
Sokan vannak, én is.
2014. jan. 2. 10:43
 3/13 A kérdező kommentje:

Másoknak nincs annyi szabadideje ,mint nekem ez így van , kész tény . Csak minkor programot ajánlok valakinek és sokadjára sem ér rá vagy van kedve , akkor már lehervadok rendesen .

Igazából meg az bánt mikor velem nem találkozott az adott személy , de mással igen . És ez most már egy párszor megtörtént , ezért kezdek kételkedni ,hogy kivánatos társaság vagyok-e eggyáltalán . Pedig meg is hallgatom az embereket , együttérző is vagyok (amennyire át lehet érezni más búját ,baját ) , velem mindenféléről el lehet beszélgetni .

Lehet ,hogy csak én vágyok nagyon a társaságra , nem lehet hanem biztos , de nem vagyok unalmas szerintem . Na minegy ez a pár eset mikor én le lettem koptatva , de mással ugyanaz a személy mégis találkozott kávéra vagy bulizni , akkor gondolom ez azért azt jelenti ,hogy nem vagyok túlágosan preferálva . És egyszer sem mondtam ,hogy bezzeg azzal csinált programot ,miközben az én javaslataimat elutasitotta . Ah na mindegy túl érzékeny vagyok , csak olyan hülyének éreztem magam mikor kiderült hogy volt (lett) programja pedig én meg sajnáltam ,hogy most ő haza fog menni és otthon kuksol .

Amúgy meg nem vagyok pióca tupus , sőt mindig egy kicsit távolságtartó vagyok , és nem ugrom mindenféle meghivásra ,csak hogy társaságban legyek , szóval nem vagyok egy piaci légy .

2014. jan. 2. 10:47
 4/13 anonim ***** válasza:
nem biztos hogy érzékeny vagy másnak se esne jól ha így viselkednének vele próbálj másik társaságot keresni hátha az befogad különben én a helyedben nem halgatnám meg az olyan emberek panaszát aki lepattint
2014. jan. 2. 11:07
 5/13 anonim ***** válasza:
nekem sincs 1 barátom se, ismerős meg nem igen kell, azzal nem sokra megyek.
2014. jan. 2. 11:46
 6/13 A kérdező kommentje:

És ti , akiknek nincsenek barátai , hogyan viselitek , hogyan töltitek az időtöket .

Én annyira nehezen viselem ,mikor egyedül megyek koncertre meg ilyenek , meg kellemetlen is ,mert 99% társosággal van , 1-2 szerencsétlen flótás van csak egy szem magában . Meg sokmindent ki is hagyok ,mert túlzásnak érzem ,hogy magam menjek .

2014. jan. 2. 12:23
 7/13 anonim ***** válasza:

Szintén egyedül járkálok mindenhová. Nagyon rossz, hogy nincs mellettem senki akihez szólhatnék. Mennék jégkorcsolyázni, képes vagyok órákig állni a pálya előtt és figyelni, hogy ki van egyedül. Senki. Előbb utóbb kiderül, hogy mindenki van valakivel, csak én lennék egyedül. Nem vagyok képes uralkodni a magányon, befolyásolja az életem, képtelen vagyok egyedül a jégre lépni pedig nem először korcsolyáznék.

Egy másik esetben látom, hogy várakozik egy ember. Mondom biztos magányos ő is mint én. Erre pár perc múlva megérkezik a barátnő vagy pasi és ölelkezve, mosolyogva mennek el. Férfi vagyok, de ilyenkor olyan sírhatnékom támad.

2014. jan. 2. 12:31
 8/13 anonim ***** válasza:
Basszus, én is voltam már így, és az milyen rossz tud lenni... Koncertre akartam kimenni mert szeretem az együttest aki volt, és fél éve nem hallottam őket, de amikor megkérdeztem pár ismerősöm, hirtelen senki nem ért rá. Én meg ott rágódtam hogy most azért kell kihagynom, mert senki nem jön el velem? Egyedül még a kedvenc bandám koncertje is fura... Úgyhogy nem mentem el, de nagyon szarul éreztem magam aznap este. Nem tudtam hogy mikor éreztem volna magam rosszabbul, egyedül lézengeni a koncerten, ami baromi kínos, és fölöslegesnek érezném magam, vagy itthon lézengeni egyedül, zene nélkül, de legalább senki se lát. Hát... Erre kitaláltam egy megoldást: mindig írjuk ki ide, ha van valami program, koncert, mozi, jégkorizás akármi, ahova nincs kivel elmenjünk, és akkor 2 páratlan ember összeállna hogy ne legyünk egyedül:) Na??
2014. jan. 2. 12:56
 9/13 anonim ***** válasza:

#8 - Kiírtam még tavaly, de messze lakok mindenkitől, attól az egy jelentkezőtől meg főleg.

http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__baratok-baratsagok__5..

Facebook-ra kiírtam, ott sem akadt jelentkező.

2014. jan. 2. 13:06
 10/13 A kérdező kommentje:

Én sok fesztiválra , koncertre mentem egyedül . A legutóbb egy klubba , és örülök ,hogy egyiket sem hagytam ki .

Persze jobb ,ha nem egyedül kell menni , de el lehet viselni , a lényeg az élmény .

Én nem Magyarországon élek ezért velem nem lehet programot szervezni .

2014. jan. 2. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!