Sokan vannak úgy, hogy nincsenek is barátaik?
Másoknak nincs annyi szabadideje ,mint nekem ez így van , kész tény . Csak minkor programot ajánlok valakinek és sokadjára sem ér rá vagy van kedve , akkor már lehervadok rendesen .
Igazából meg az bánt mikor velem nem találkozott az adott személy , de mással igen . És ez most már egy párszor megtörtént , ezért kezdek kételkedni ,hogy kivánatos társaság vagyok-e eggyáltalán . Pedig meg is hallgatom az embereket , együttérző is vagyok (amennyire át lehet érezni más búját ,baját ) , velem mindenféléről el lehet beszélgetni .
Lehet ,hogy csak én vágyok nagyon a társaságra , nem lehet hanem biztos , de nem vagyok unalmas szerintem . Na minegy ez a pár eset mikor én le lettem koptatva , de mással ugyanaz a személy mégis találkozott kávéra vagy bulizni , akkor gondolom ez azért azt jelenti ,hogy nem vagyok túlágosan preferálva . És egyszer sem mondtam ,hogy bezzeg azzal csinált programot ,miközben az én javaslataimat elutasitotta . Ah na mindegy túl érzékeny vagyok , csak olyan hülyének éreztem magam mikor kiderült hogy volt (lett) programja pedig én meg sajnáltam ,hogy most ő haza fog menni és otthon kuksol .
Amúgy meg nem vagyok pióca tupus , sőt mindig egy kicsit távolságtartó vagyok , és nem ugrom mindenféle meghivásra ,csak hogy társaságban legyek , szóval nem vagyok egy piaci légy .
És ti , akiknek nincsenek barátai , hogyan viselitek , hogyan töltitek az időtöket .
Én annyira nehezen viselem ,mikor egyedül megyek koncertre meg ilyenek , meg kellemetlen is ,mert 99% társosággal van , 1-2 szerencsétlen flótás van csak egy szem magában . Meg sokmindent ki is hagyok ,mert túlzásnak érzem ,hogy magam menjek .
Szintén egyedül járkálok mindenhová. Nagyon rossz, hogy nincs mellettem senki akihez szólhatnék. Mennék jégkorcsolyázni, képes vagyok órákig állni a pálya előtt és figyelni, hogy ki van egyedül. Senki. Előbb utóbb kiderül, hogy mindenki van valakivel, csak én lennék egyedül. Nem vagyok képes uralkodni a magányon, befolyásolja az életem, képtelen vagyok egyedül a jégre lépni pedig nem először korcsolyáznék.
Egy másik esetben látom, hogy várakozik egy ember. Mondom biztos magányos ő is mint én. Erre pár perc múlva megérkezik a barátnő vagy pasi és ölelkezve, mosolyogva mennek el. Férfi vagyok, de ilyenkor olyan sírhatnékom támad.
#8 - Kiírtam még tavaly, de messze lakok mindenkitől, attól az egy jelentkezőtől meg főleg.
http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__baratok-baratsagok__5..
Facebook-ra kiírtam, ott sem akadt jelentkező.
Én sok fesztiválra , koncertre mentem egyedül . A legutóbb egy klubba , és örülök ,hogy egyiket sem hagytam ki .
Persze jobb ,ha nem egyedül kell menni , de el lehet viselni , a lényeg az élmény .
Én nem Magyarországon élek ezért velem nem lehet programot szervezni .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!