Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Némely emberek miért nyafognak...

Némely emberek miért nyafognak azon, hogy nincsenek barátaik, miközben vannak?

Figyelt kérdés
2013. jan. 25. 23:21
 1/5 Julie S ***** válasza:
Mert ők valószínűleg nem érzik igazi barátoknak, azokat a barátokat.
2013. jan. 25. 23:32
 2/5 A kérdező kommentje:
erről ők tehetnek?
2013. jan. 25. 23:46
 3/5 anonim ***** válasza:
Mert feltűnési viszketegségük van és minden miatt nyafognak, ami nem is igaz. Pl. nincsenek barátaik, kövérek stb.
2013. jan. 26. 17:38
 4/5 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy azok a barátok csak haverok. Kívülről úgy tűnhet, hogy de sok barátja van, aztán meg lehet, hogy azok olyan haverok, akikkel max. szórakozni lehet eljárni, és ha komoly baj van, akkor nem lehet rájuk számítani. Vagy éppen nincsenek egy hullámhosszon, nem értik meg egymást, nincsenek egymásra hangolódva, ha rosszabb pillanataikban vannak. Vagy éppen akkor jöttek rá, hogy a barátaik, akiket azoknak hittek, tojnak rájuk, ha nem buli van, hanem segítségre, vagy csak arra, hogy meghallgassák, van szükség...

mondjuk én nem panaszkodom, mert egy barátom van, és ő tényleg tökéletes, és nekem ez bőven elég. De meg tudom érteni, hogy miért panaszkodnak egyesek. Az más kérdés, ha tenni nem tesznek a dologért semmit, elhanyagolják a barátaikat stb., aztán sírnak, hogy milyen szemetek, ha nem ugranak azonnal...

2013. jan. 29. 19:09
 5/5 A kérdező kommentje:
Egyet értek.. Azt átérzem, hogy azért "nem nevezik barátnak" a barátaikat egyesek, mert nem érzik annak, de ezt sokszor ők alakítják és elég képmutató hozzáállás. Vannak akik eleve rosszul válasszák a barátaikat/haverjaikat, nem túl őszinték magukhoz, nem találják a helyüket. Én általában úgy kerülök egy hullámhosszra jó barátokkal, hogy eleve jól állok hozzájuk, értékelem őket, ha nincs más, még akkor is ha sok mindenben különbözünk, nem tudom megérteni azokat, akik panaszkodnak és nem tesznek semmit:-?
2013. jan. 29. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!