Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit csináljak? FONTOS!

Mit csináljak? FONTOS!

Figyelt kérdés
Nagyon csúnyán össze vesztem a legjobb barátommal akivel így kb. 10éves barátságot tettem tönkre a hülyeségem miatt. Nem merek bocsánatot kérni mert félek, hogy elküldene a halál... Amit meg is érdemelnék. 3 hónapja nem beszélünk egymással. De nem merek lépni mert nagyon félek és közbe nagyon hiányzik.
2013. dec. 31. 19:43
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg merj lépni,ha tényleg igazi barátság volt,meg fog bocsájtani,ha viszont mégsem akkor is a te lelked könnyebb lesz,hogy megpróbáltad.Legvégső esetben is tiszta lappal kezded az új évet.
2013. dec. 31. 19:51
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem mondd meg neki ezt, hogy úgy gondolod hülye voltál, v nem volt igazad és hogy hiányoznak a régi idők, amikor olyan sokat voltatok együtt. Aztán pedig kérdezd meg, hogy ő mit gondol erről. És szerintem mindenképpen személyesen tedd meg!!!

Sok sikert!

2013. dec. 31. 20:02
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg annyira jó volt a barátságotok, akkor nem küldene el, hanem meghallgatna, és megbocsátana.
2013. dec. 31. 20:17
 4/4 Kini :)) ***** válasza:
Szerintem, ha félsz, hogy nem hallgat végig, akkor írj neki facebookon :) És ezt csinálnám. Abba nem tud beledumálni, és többször is elolvashatja, végiggondolhatja :)
2013. dec. 31. 20:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!