Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek mit csináljak?

Szerintetek mit csináljak?

Figyelt kérdés
Közeledik a szilveszter és a barátaim egy kis bulit csinálnak, mivel nem lesz otthon szül, ezért inni is fognak. Én eddig még nem nagyon itaam egyszer citromos sört, ami szerintem nem volt rossz. A szüleim ráadásul ellenzik a piálást. Szerintetek igyak vagy nem???
2013. dec. 22. 15:07
 1/5 A kérdező kommentje:
15/L
2013. dec. 22. 15:10
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem egy kicsit nyugodtan. Egy kevéstől nem fogsz berúgni, csak jobb kedved lesz, felszabadultabb leszel, és a szüleidnek sem kell dicsekedni vele.
2013. dec. 22. 15:15
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha a barátaid már próbálgatták valószinű, hogy ugyis tukmálni fogják rád is, meg egyébként is. Ahogy 2es mondta ígyál de keveset és azt is oszd be, mivel nem tudod még mi az, ami a "kevésbe" belefér nálad, és ne keverd, hogy mindenbe bele kóstolsz, ha csak kicsit is.
2013. dec. 22. 15:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Egy keveset igyál, ha szeretnél.Egyrészt attól csak jobb hangulatod lesz, másrészt pedig valamennyit nőnél a barátaid szemében is.Viszont tényleg legyél mértéktartó, mert a fentiek csak addig igazak, amíg nem szégyenled majd a buli után megmutatni valakinek a fotókat.
2013. dec. 22. 16:09
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem meg pont ne azért igyál, hogy nagyobb legyél a barátaid szemében. Ha félsz a berúgástól, akkor igyál most is citromos sört, attól nem lesz semmi bajod.
2013. dec. 22. 16:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!