Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Egy barátnőmmel meg akarom...

Egy barátnőmmel meg akarom szakítani a kapcsolatot, ez nagyon gáz (mindketten nők vagyunk)?

Figyelt kérdés

Tíz éve ismerjük egymást, nálam 15 évvel fiatalabb.

A barátság alapja, hogy rögtön megkedvelt, ragaszkodott hozzám.

Szellemileg nem vagyunk egy szinten, de kedves, ragaszkodó.

Viszont faék egyszerűségű, megkérdezi hogy vagyok, ha nem érdekli, már mondja is a magáét. Ha nem tetszik neki, amit mondok, meg sem hallja, nem reagál. Bonyolult, lelki dolgokat nem ért.

Az utóbbi pár évben a jelleme nem szép irányba változik, és sztem mérgező személyiség.

Ezért úgy gondoltam, hogy leépítem, de nem érzem ettől jól magam, mert vannak problémái, és szüksége lenne támogatásra.

Mennyire lehetek önző? Azt sem akarom, hogy szívja az energiáim, de rosszul érzem magam, ha lepattintom.

tegnap 20:36
 1/3 anonim ***** válasza:
10 éves kapcsolat és ezek most jönnek csak fel?
tegnap 21:01
 2/3 A kérdező kommentje:

Nem, mindig gond volt, de nem zavart annyira, tudtam kezelni.

Viszont most sok családi problémám van, és nincs annyi energiám, mint régen.

tegnap 21:35
 3/3 anonim ***** válasza:

Csak lazítsd a kapcsolatot. Nem vagytok azonos érettségi szinten, már csak a korkülönbség miatt is.

Ha meg amúgy is éretlenke, akkor eddig is a pótmamája voltál, ideje neki felnőni.

tegnap 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!