Szerintetek mi baja lehet? Miért csinálja ezt?
Van egy osztálytártam aki mellesleg a barátom(volt),de mostanában egyre bunkóbb.Sok barátja van(volt).Tavaly 6-an voltunk legjobb barátnők és nagyon jól éreztük magunkat együtt.De nyáriszünet előtt kb 1 hónappal megharagudott az egyik barátnőnkre(a lány benne van a 6-ba)és annyira eldurvult a helyzet,hogy a lány a suliba is gyakran sírt meg ilyesmi(mindenki megharagudott rá vmiért csak én nem) (a 6-ból). Aztán most az idelyi tanévben még nem volt jóba a lánnyal.Aztán összeveszett egy másik barátnőnkelaki szintén benne volt abba a 6-ba .Őt is annyira megrázta ez az egész amit az a lány csinál vele hogy psziholóhushoz vitte az anyukája.Aztán a csaj gondolt egyet és kibékült azzal a lányal akit először említettem.Az a lány most nagyon örül neki hogy újra barátok(én nem is értem őt,mert én nem nagyon tudnék annak megbocsátani aki miatt 4 hónapon keresztül nagyon szomorú voltam,szenvedtem).Most szinte hódol neki.Aztán most velem kezdi ezt az egészet és most szintén velem is összevannak veszve a két csajon kívül akit említettem. A 2.csaj még mindig nincs vele kibékülve szeptember óta.A pszihológus azt mondta hogy a gyenge pontjaira támadjunk.De szerintem ez nagyon hülyeség mert nem azt akarjuk hogy harcolni keljen hanem azt hogy ne legyen ilyen bunkó és megalázó senkivel. (Most a 2.-kén cserbenhagyott lány legjobb barátja vagyok).De azt ne mondjátok hogy ne is foglalkozzak vele mert annál jobban csinálja minnél jobban hadjuk magunkat :/ MI BAJA LEHET?
12/L (6.osztály)
Szerintem figyelmet akar.És lehet,h még jobban fogja csinálni,felbuzdulva a "sikerén"(akivel kibékült az "hódol" neki.= "siker")
12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!