Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek mi baja lehet?...

Szerintetek mi baja lehet? Miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés

Van egy osztálytártam aki mellesleg a barátom(volt),de mostanában egyre bunkóbb.Sok barátja van(volt).Tavaly 6-an voltunk legjobb barátnők és nagyon jól éreztük magunkat együtt.De nyáriszünet előtt kb 1 hónappal megharagudott az egyik barátnőnkre(a lány benne van a 6-ba)és annyira eldurvult a helyzet,hogy a lány a suliba is gyakran sírt meg ilyesmi(mindenki megharagudott rá vmiért csak én nem) (a 6-ból). Aztán most az idelyi tanévben még nem volt jóba a lánnyal.Aztán összeveszett egy másik barátnőnkelaki szintén benne volt abba a 6-ba .Őt is annyira megrázta ez az egész amit az a lány csinál vele hogy psziholóhushoz vitte az anyukája.Aztán a csaj gondolt egyet és kibékült azzal a lányal akit először említettem.Az a lány most nagyon örül neki hogy újra barátok(én nem is értem őt,mert én nem nagyon tudnék annak megbocsátani aki miatt 4 hónapon keresztül nagyon szomorú voltam,szenvedtem).Most szinte hódol neki.Aztán most velem kezdi ezt az egészet és most szintén velem is összevannak veszve a két csajon kívül akit említettem. A 2.csaj még mindig nincs vele kibékülve szeptember óta.A pszihológus azt mondta hogy a gyenge pontjaira támadjunk.De szerintem ez nagyon hülyeség mert nem azt akarjuk hogy harcolni keljen hanem azt hogy ne legyen ilyen bunkó és megalázó senkivel. (Most a 2.-kén cserbenhagyott lány legjobb barátja vagyok).De azt ne mondjátok hogy ne is foglalkozzak vele mert annál jobban csinálja minnél jobban hadjuk magunkat :/ MI BAJA LEHET?

12/L (6.osztály)

2013. nov. 26. 17:45
 1/4 A kérdező kommentje:
SOS :D
2013. nov. 26. 18:00
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem figyelmet akar.És lehet,h még jobban fogja csinálni,felbuzdulva a "sikerén"(akivel kibékült az "hódol" neki.= "siker")

12/L

2013. nov. 26. 18:39
 3/4 anonim ***** válasza:
hát pszichés bajai vannak szerintem a lánynak. valami ott a háttérben történhetett, családi ok, vagy nem tudom. kérdezd meg egyszerűen tőle, hogy ezt most miért csinálja. üljetek össze a "6-ossal" és vele, és beszéljétek meg. amúgy meg ha nem sikerül, akkor meg úgyis mindjárt itt a középiskola, és az rengeteg legjobb barátságot felold. Hidd el.
2013. nov. 26. 22:21
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat 2.vàlasz:, de családi ok nem lehet szerintem ,mert mèg egyszer se mondta hogy veszekednènek a szülei vagy esetleg v ele veszekdnènek pedig már beszèltünk ilyenekrõl. Ès mib12.-ig együttvleszünk mert mi 8 oszlyos gimibe jàrunk. 1vàlasz: igen igazad van én nem is fogom magam hagyni és a mostani legjobb baràtnöm a 2. lány azt mondta hogy õ se akarja hagynimagàt
2013. nov. 27. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!