SOS! Mit csináljak ha meg haragudott rám? Nagyon sürgős!
Figyelt kérdés
ma a buszt vártuk a suliból hazafelé 6-on voltunk és az egyik barátnőm a felyébe vette h menjünk gyalog , el is indúltunk de őt ott hagytuk mert neki a 2odik faluba kellet mennie , de úgy volt ez az egéssz pontosabban hogy én be mentem egy boltba , amikorára ki jöttem már 4 ember futott azt hittem h el ment a busz , de akit ott hagytunk ott maradt én meg futottam utánnuk . most akk ez hogy legyen? mit csináljak? hogy kérjek bocsánatot? nagyon sürgős!SOS! Mit csináljak ha meg haragudott rám? Nagyon sürgős!2013. okt. 3. 20:14
1/2 anonim válasza:
1/ Ez olyan mint egy iskolai órán a szöveges feladat!
A fejébe vette, tőle kéne bocsánatot kérni?
Ha a fejébe vette, akkor ő ÚGY járt!
Gyalogolni akart nem?
Biztos nem haragszik, mert nincs miért, nem kell bocsánatot kérni, (véletlen félre értés az egész)
Senki nem hibázott! (vagy mindenki)
2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :) sokat segített :)
2013. okt. 3. 20:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!