Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit tegyek hogy meg bocsájtson?

Mit tegyek hogy meg bocsájtson?

Figyelt kérdés

Egy barátnőmmel nagyon összevesztem, pedig ő volt a egjobb barátnőm. Mindent együtt csináltunk, még hétközben is nála aludtam stb.. Aztán csinált egy nagy hülyeséget én pedig nem bocsjtottam meg neki és nem szóltam hozzá kb. hónapokig. Elmentünk különböző suliba és nem látjuk egymást. De közben ln is csináltam valamit amit nagyon meg bántam ( és erősen vele kapcsolatos) de ő azt a mai napig nem tudja és nem is akarom h tudja). Rájöttem milyen jó barát volt de nem tudom h ezután a viselkedés után és több hónap után h magyarázzam ki magam... Hogy kérjek tőle bocsánatot? Attól félek, hogy kinevet elküld és mindezt jogosan...

14/L

2013. szept. 27. 15:55
 1/6 anonim válasza:
ha le írod hogy mit tettél talán meg könnyíted a dolgunkat
2013. szept. 27. 15:58
 2/6 A kérdező kommentje:

Rám ismernének.

De annyit talán mondhatok, hogy olyasvalamit olvastam el amihez nem lett volna közöm és az övé volt..

2013. szept. 27. 16:05
 3/6 anonim ***** válasza:
ha nem írod le mi történt, akkor ne várd a segítséget
2013. szept. 27. 16:06
 4/6 A kérdező kommentje:
Privátba
2013. szept. 27. 16:10
 5/6 anonim ***** válasza:
Próba, szerencse. Hívd fel és mondd meg neki, hogy ne haragudjon rád, megbántad, hogy így viselkedtél vele, meg tud-e bocsátani. 50-50 százalék az igen és a nem is. :-)
2013. szept. 27. 16:16
 6/6 anonim válasza:
59%
Vegyél neki egy traktort azt imádni fogja!
2013. szept. 27. 16:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!