Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit csináljak ha az LB-m ilyen?

Mit csináljak ha az LB-m ilyen?

Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy a legjobb barátnőm mostanában tök hülye.Mert a tesómmal állandóan "csipkelődnek" valamint.Mert a tesóm szerint béna sportban,ezért tesi órán mikor kéziztünk nem választotta a csapatba,mert a tesóm ugye bénának tartja.És mikor ezt az LB-m meghallotta a tesómmal elkezdett vitatkozni aztán véresre karmaolta a kezét szegény tesómnak.És ez a héten már sokadszorra fordul elő.Meg a csaj folyton szabályokat szeg,mert festi a körmét,amit ugye nem lehet.És mondom neki,hogy "figyu,ezt nem szabad" akkor szimplán odavágta,hogy "és?",oké erre mondom,hogy nagyon lefogják cseszni ha ezt észreveszik-,mert ezt a mi sulinkba elég komolyan veszik-és erre megint azt mondja,hogy "és?".Mindent ilyen lazán vesz,mert szerinte így "menő",és gondolom a facebookról szed mindent,hogy "menő" a spongya bob,és akkor nézi,pedig szerintem nem is szereti,és nagyon elviselhetetlen,hogy játsza a "rosszkislányt".És szerinte én meg túl "jókislány " vagyok,hogy nem festem a körmöm meg ne vagyok fent facebookon,meg ilyenek...És folyton "lestréberez" ha azt modnom,hogy hétvégén olvastam,és mondtam,hogy olvasni jó,mert vannak tök jó "mai" regények,mint a Szent Johanna gimi.Hát ő erre meg úgy reagált,hogy ő nem lesz "stréber" meg ő nem tanár lánya(oké,az én anyukám tényleg magyart tanít,de semmi köze ahhoz,hogy sokat olvasok)és nem fog "stréberkedni".De az ő családja is tök ilyen,mert mesélte,hogy apukája mondta nekik,hogy menjenek be a könyvesboltba,ők meg összenéztek,hogy "mégis mi a fenéért mennénk mi a könyvesboltba",ami a barátnőm nyelvén a "stréberbolt".Meg beküldi az anyját mindenki is hülye dologoért,mert a tesóm tavaly mondta neki,hogy nagy marha meg hülye,másnap meg a drága anyuka bejött a suliba.Nem tudom mit csináljak,mert unom,hogy állandóan én kérek bocsánatot,holott nem is én vagyok a hibás....Mit tegyek?
2013. szept. 22. 17:20
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Ez a véresre karmolós dolog nekem elég furcsa. Az alapján, ahogy leírtad, a barátnôd serdül, és játssza a nagylányt. A nôvéremmel is ez volt, neki 3 évig tartott, aztán észhez tért. Remélem a barátnôdnél nem lesz ilyen hosszú, és hamar rájön, hogy hülyeséget csinál. Amúgy hány éves vagy?
2013. szept. 22. 17:37
 2/17 A kérdező kommentje:
12 leszek májusban
2013. szept. 22. 17:46
 3/17 anonim ***** válasza:
Elég fura lb d van.a tesóddal ikrek vagytok?nekem is fura az lb m bár más szempontból...más barátnőid is vannak?ők normálisak?én is szeretem az szjg t,meg olvasni csak úgy.bocsi a helyesírásért telórol vagyok
2013. szept. 22. 18:01
 4/17 anonim ***** válasza:
12/L
2013. szept. 22. 18:02
 5/17 A kérdező kommentje:
semmi baj...Igen,van egy lány akivel barátnők vagyunk,és ő sokkal jobb arc,és csináltunk vele gey könyvklubbot is
2013. szept. 22. 18:03
 6/17 anonim ***** válasza:
Elsô vagyok, én is 12/L. :)
2013. szept. 22. 18:15
 7/17 anonim ***** válasza:
Az tök jó!amúgy ikrek vagytok a tesóddal?szerintem amúgy inkább ezzel a jó fej lánnyal barátkozz nehogy a vègén még lesüllyedj a másik "baránődhöz"
2013. szept. 22. 18:17
 8/17 anonim ***** válasza:
6/8az tök jó
2013. szept. 22. 18:20
 9/17 anonim ***** válasza:
8/8 Ezt mire értetted? :)
2013. szept. 22. 18:30
 10/17 anonim ***** válasza:
Semmire,csak jó,hogy vannak korombeliek a gyk-n.
2013. szept. 22. 18:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!