Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Undorító dolgot csinált a...

Undorító dolgot csinált a barátom! Megemlítsem neki?

Figyelt kérdés

A barátom ma reggel említette hogy hányt. Amikor este hazaértem és mentem volna fürödni ott volt az egész a lefolyómban. Teljesen kiakadtam, amellett hogy rohadt gusztustalan volt eltakarítani ( én is majdnem elhánytam magam), hogy lehet valaki ennyire igénytelen? Lett volna bőven ideje kitakarítani maga után, nem siettünk.

Mi nem lakunk együtt, csak mivel ő a szüleivel meg a tesóival él, én meg egyedül a lakásomban általában ő jön hozzám. 8 hónapja vagyunk együtt.

Tudom hogy hülye kérdés, de amíg úszik a kád a domestosban, gondoltam megkérdezem, tényleg érdekel: ti megemlítenétek ezt a barátotoknak? és ha igen akkor hogy? vagy nem szólnátok semmit...? és akkor kb elfogadjátok hogy bármikor megismétlődhet a dolog...? (Gyomorproblémai vannak, szóval elég gyakori a dolog)

2013. szept. 16. 21:39
 1/10 Emberek ***** válasza:
79%

igen megemlíteném neki, de azért nem szemrehányásként, és mondanám neki, hogy legközelebb ha lehet a WC-be ürítse

viszont ha gyomorproblémái vannak, akkor ezt neked kell elfogadni, és megszokni hogy megtörténhet

2013. szept. 16. 21:46
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát én azért mondanám neki, ha nem is bántó éllel, hogy legközelebb azért lehúzhatná vagy valami, főleg ha ez gyakori is. Elvégre nem gyerek már, hogy ne tudna eltakarítani maga után.
2013. szept. 16. 21:48
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom nem a gyomorproblémáival volt a gondod. Nálam is volt már ismerős aki hányt, nem is egy, de SOHA egyszer sem kellett nekem feltakarítani. Gondolom otthon megszokta, hogy anyukája elintézi, de ha nem akarod, hogy rendszeresen ez legyen, akkor meg kell mondani neki, hogy nem normális más ember lakásában piszkot hagyni maga után. Legalábbis szerintem.
2013. szept. 16. 21:51
 4/10 A kérdező kommentje:

Nem a gyomorproblémái zavarnak, de ott van domestos egy karnyújtásnyira a kádtól, 5 perc lett volna kitakarítania maga után..

De akkor megnyugodtam, nem én fújom fel a dolgot, más is megemlítené..

2013. szept. 16. 21:54
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
de miért a kádba hányt, miért nem a vécébe? ha már odáig eljutott?
2013. szept. 16. 21:57
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Említsd meg, mert ha nem teszed akkor máskor is ez fog történni. Lehet otthon anyukája kitakarítja utána, de meg kell neki mondani, hogy nálad ez nem így működik,hogy te nem fogod kitakarítani.
2013. szept. 16. 22:00
 7/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom! Én se értem. Még 1 kérdés: személyesen szóljak ha találkozunk holnap munka előtt, vagy írjam meg facebookon? Melyik a jobb? Mert azért ez kényes téma kicsit...
2013. szept. 16. 22:01
 8/10 anonim ***** válasza:
személyesen.
2013. szept. 16. 22:58
 9/10 anonim ***** válasza:
személyesen
2013. szept. 16. 23:13
 10/10 anonim ***** válasza:
Személyesen! Talán azt mondanám, hogy ha ilyen elöfordul, vagy hozza magával a mamáját, vagy sürgösen rendelje oda, hogy takaritson ki utána, ha már egyszer nem tanitotta meg ilyen alapvetö együttélési viselkedésre.
2013. szept. 17. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!