Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A nők miért dominálnak ilyen...

A nők miért dominálnak ilyen undorító módon?

Figyelt kérdés

Olvastam valahol hogy valamikor a jövőben már nem lesznek férfiak, meg hogy a nők egyre több vezetői pozíciót foglalnak el stb....

és egyből az ugrott be hogy milyen világ lesz az?? sokszor láttam már nőt dominálni és nagyon visszataszító és undorító módon csinálják, kéjesen élvezik ha valaki alatta álló szenved még ha az nem is tett ellene semmit, teljesen frusztráltak....(nem mondom hogy férfiak között nincs ilyen de a férfiak kb 2%-a ilyen a nőknek meg a 90%)

Miért van ez?? férfiaknál ez akkor szokott előfordulni ha pl kiskorában mindig szívatták ő volt a "lúzer" és egyből kihasználja a helyzetet ha ezt visszaadhassa még ha nem is annak aki vele ezt tette)

2013. jún. 19. 15:55
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
48%
A férfiak meg kegyetlenek, törtetőek, rosszindulatúak, semmi empátia nincs bennük, önzőek, ostobák.
2013. jún. 19. 16:01
 2/38 A kérdező kommentje:
őő nem
2013. jún. 19. 16:05
 3/38 anonim ***** válasza:
59%
Első válaszoló: ugyanez elmondható a nőkről is, ebben a sorrendben.
2013. jún. 19. 16:05
 4/38 anonim ***** válasza:
80%
Akkor tulajdonképpen tök mindegy, hogy férfiről vagy nőről van szó, nem?
2013. jún. 19. 16:07
 5/38 A kérdező kommentje:
kérem a kérdésre válaszoljatok, köszönöm
2013. jún. 19. 16:15
 6/38 anonim ***** válasza:
92%
Mi a kérdés? Hogy milyen világ lesz? Olyan, mint most.
2013. jún. 19. 16:17
 7/38 anonim ***** válasza:
60%

Szerintem nincs igazad kérdező, vezetői pozíciónál még mindig hátránynak számít, ha valaki nő...de miért zavar téged, hogy vannak nők vezetői pozícióban? Miért ne lehetnének, ha van hozzá elég rátermettségük és tehetségük?

Ezeket a százalékokat meg olyan hülyeség mondani...én pl. ha a saját környezetemből indulok ki, akkor a férfiak javára lenne 70%, míg a nőknek 30% jutna szemétségből és kihasználásból. Szerintem inkább higgadj le és keress olyan nőt, aki nem ilyen. Hidd el, fiúk között sem ismerek túl sok normálisat, de azért vannak. Az a pár érdekel(ugye egy nagyon, a többi barátság szinten), a többivel meg nem foglalkozom...ennyi. :)

2013. jún. 19. 16:20
 8/38 A kérdező kommentje:

6

intelligenciád felülmúlhatatlan, kérlek többet ne válaszolj

2013. jún. 19. 16:20
 9/38 A kérdező kommentje:

7

"intelligenciád felülmúlhatatlan, kérlek többet ne válaszolj"

komolyan baz.meg aki még a kérdést sem tudja értelmezni minek válaszol??

ráadásul olyanokat mondasz amiket nem is írtam

2013. jún. 19. 16:21
 10/38 A kérdező kommentje:
empátiáról meg annyit hogy egy férfia mindenkihez ugyan annyira empatikus, a nő meg csak a fölötte állóhoz, aki egy kicsit is gyenge azt úgy használja ki ahogy csak ki tudja (és eléggé ki vannak rá képezve)
2013. jún. 19. 16:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!